omerhoca76
Üye
ÜCRETSİZ
OTOMATİK KUMANDA VE KONTROL SİSTEMLERİ
KURSUMUZA KAYITLAR BAŞLAMIŞTIR.
ÜCRETSİZ KURSUMUZ
31 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ
BAŞLAYACAKTIR.
Ücretsiz Kursumdaki Eğitimin İçeriği :
% 30 Temel Elektrik , AA Makinaları ve Otomatik Kumanda Eğitimi
% 40 Siemens S-7 PLC Programlama Uygulamaları ve Siemens Logo PLC Eğitimi Programlama Uygulamaları
% 30 Elektronik Devre Uygulamaları ve PIC Programlama Eğitimi ( 16F84A , 16F877 , 16F628 )
Kursumuzdaki tüm eğitimler UYGULAMALI olarak verilecektir. Ücretsiz kursumuza müracaat ederek, mesleki bilginizi geliştirmek ve yeni teknolojiler konusunda mesleki eğitim almak istiyorsanız bizi arayın.
Geç kalmayın…
Kursumuz 340 saattir.
Haftada 16-20 saat ders olacaktır.
C.tesi 8 ders saati ve Pazartesi – Salı akşamları 18:00-21:00 arası 4+4 ders saati
Kesin kayıtlar için müracat için:
Hasan TALAS
(Teknik Öğretmen )
( Cep Tel : 0 505 789 28 54 )
ADRES : İSTANBUL - BAHÇELİEVLER ERKAN AVCI ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ELEKTRİK BÖLÜMÜ
Kursumuza devam zorunluluğu vardır.
Eğitim, okulumuzun modern laboratuarları ve atölyelerinde uygulamalı olarak yürütülmektedir. Kurs eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere
* İstanbul Valiliği
* İstanbul İl Özel İdaresi
* İstanbul Ticaret Odası ve
* Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, tüm Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli sertifika verilecektir.
Katılımcılardan kurs başvurusunda , kurs suresince ve kurs sonunda kesinlikle hiç bir ücret talep edilmeyecektir.
Kontenjanımız SINIRLIDIR
Başvuru önceliğine göre kursiyer alınacaktır.
Kurs Öğretmeni :
Hasan TALAŞ : 0 505 789 28 54
İrtibat İçin :
Hasan TALAŞ ………….: 0 505 789 28 54
Serkan ÇALIŞKAN……. : 0 505 713 73 37
Ömer ÖZSOY …………..: 0 505 649 50 34
Web : MESLEK KURSLARI - Ana Sayfa
E-mail : [email protected]
OTOMATİK KUMANDA VE KONTROL SİSTEMLERİ
KURSUMUZA KAYITLAR BAŞLAMIŞTIR.
ÜCRETSİZ KURSUMUZ
31 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ
BAŞLAYACAKTIR.
Ücretsiz Kursumdaki Eğitimin İçeriği :
% 30 Temel Elektrik , AA Makinaları ve Otomatik Kumanda Eğitimi
% 40 Siemens S-7 PLC Programlama Uygulamaları ve Siemens Logo PLC Eğitimi Programlama Uygulamaları
% 30 Elektronik Devre Uygulamaları ve PIC Programlama Eğitimi ( 16F84A , 16F877 , 16F628 )
Kursumuzdaki tüm eğitimler UYGULAMALI olarak verilecektir. Ücretsiz kursumuza müracaat ederek, mesleki bilginizi geliştirmek ve yeni teknolojiler konusunda mesleki eğitim almak istiyorsanız bizi arayın.
Geç kalmayın…
Kursumuz 340 saattir.
Haftada 16-20 saat ders olacaktır.
C.tesi 8 ders saati ve Pazartesi – Salı akşamları 18:00-21:00 arası 4+4 ders saati
Kesin kayıtlar için müracat için:
Hasan TALAS
(Teknik Öğretmen )
( Cep Tel : 0 505 789 28 54 )
ADRES : İSTANBUL - BAHÇELİEVLER ERKAN AVCI ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ELEKTRİK BÖLÜMÜ
Kursumuza devam zorunluluğu vardır.
Eğitim, okulumuzun modern laboratuarları ve atölyelerinde uygulamalı olarak yürütülmektedir. Kurs eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere
* İstanbul Valiliği
* İstanbul İl Özel İdaresi
* İstanbul Ticaret Odası ve
* Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, tüm Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli sertifika verilecektir.
Katılımcılardan kurs başvurusunda , kurs suresince ve kurs sonunda kesinlikle hiç bir ücret talep edilmeyecektir.
Kontenjanımız SINIRLIDIR
Başvuru önceliğine göre kursiyer alınacaktır.
Kurs Öğretmeni :
Hasan TALAŞ : 0 505 789 28 54
İrtibat İçin :
Hasan TALAŞ ………….: 0 505 789 28 54
Serkan ÇALIŞKAN……. : 0 505 713 73 37
Ömer ÖZSOY …………..: 0 505 649 50 34
Web : MESLEK KURSLARI - Ana Sayfa
E-mail : [email protected]