Burada yorumları okuyorum dikkatimi ceken bir nokta oldu ücretlerin düşüklüğü seyyar ve günü kurtarmak için çalışan arkadaşların marifetleri bunlar.kayıt dışı calışanlara başka firmada çalışıp mesai den sonra iş yapanlara yaptırmaya çalışanlara göz açtırmamak gerek ama nerde...sahibinden'e girin 200 usd 2 pırlı dsc marka alarm sistemi kuruyorlar,ve başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum ,
''Karşılıklı çalışmıs oldugum Firmalardan birisi adalarda bir montajının olduğunu yaklasık 500 mt cctv kablo 8 adet kamera 1 adet dvr kullanılacak bir montaj kendisi sıkışık olduğu için yapmamı istedi benden yanına gittim fiyat konusunda 450 tl anlastık.Bu arada kendisine bugun yapamam ancak yarın yapabilirm dedim,bu arada konuya orda urun alan br arkadas dahil oldu,montajın benım montajım oldugunu ve benim sıkısık durumda oldugumu sandıgı için yardımcı olabilirim diyerek teklifte bulundu olur dedim aynı sartlarda adalarda bulunan montajı anlattım kendisine ve bu işi ne kadar'a yaparsın diye sordum,oda benım gıbı yarın sabah gider yaparım dedi fiyat nedir dedim 150 tl 'ye yaparım dedi aynı arkadasa 2 pırlı alarm'ı kaça kurarsın dedim 75 tl'ye kurabilirm istanbul içi dedi,yaşadığım şokla kartın varmı alabilirmiyim diye sordum arkadas kartvizitini verdi kartvizitinde yazan bilgiler
....... güvenlik sistemleri
alarm kamera kartllı geçiş mobese sistemleri
adı soyadı cep numarası
merkez adres perpa tic merkezi ablok 8 kat
sube : pik dökümcüler san sitesi ikitelli osb
bilgiler bunlar kartta adres var ama neresi belirli biryer yok yorum yok yorum okuyan arkadasların......