Konu Sah Yunusjdj Üye Katılım 8 May 2023 Mesajlar 42 Puanları 1 Yaş 24 30 Ağu 2023 #11 paskomya' Alıntı: elimde artık kullanmadığım bir havya istasyonu var sıcak hava kısmı çalışmıyor, işine yararsa göndereyim Genişletmek için tıkla ... Gerek yok kardeş düşünmen yeterli bu meslek umdumu kestim ben bügüm artık. Düşünmen yeterli kardeşim iyi niyetli kardeşim
paskomya' Alıntı: elimde artık kullanmadığım bir havya istasyonu var sıcak hava kısmı çalışmıyor, işine yararsa göndereyim Genişletmek için tıkla ... Gerek yok kardeş düşünmen yeterli bu meslek umdumu kestim ben bügüm artık. Düşünmen yeterli kardeşim iyi niyetli kardeşim
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,634 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 30 Ağu 2023 #12 Yunusjdj' Alıntı: Gerek yok kardeş düşünmen yeterli bu meslek umdumu kestim ben bügüm artık. Düşünmen yeterli kardeşim iyi niyetli kardeşim Genişletmek için tıkla ... 59 yaşındayım sen benim çocuğum yaşındasın. içimden geldi işine yararsa göndereyim dedim.
Yunusjdj' Alıntı: Gerek yok kardeş düşünmen yeterli bu meslek umdumu kestim ben bügüm artık. Düşünmen yeterli kardeşim iyi niyetli kardeşim Genişletmek için tıkla ... 59 yaşındayım sen benim çocuğum yaşındasın. içimden geldi işine yararsa göndereyim dedim.
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,272 Puanları 2,556 Yaş 40 30 Ağu 2023 #13 paskomya' Alıntı: 59 yaşındayım sen benim çocuğum yaşındasın. içimden geldi işine yararsa göndereyim dedim. Genişletmek için tıkla ... Bende osiloskop istiyorum baba varsa .
paskomya' Alıntı: 59 yaşındayım sen benim çocuğum yaşındasın. içimden geldi işine yararsa göndereyim dedim. Genişletmek için tıkla ... Bende osiloskop istiyorum baba varsa .
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,634 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 30 Ağu 2023 #14 Under Ground' Alıntı: Bende osiloskop istiyorum baba varsa . Genişletmek için tıkla ... çinden bir tane almıştım, forumdan bir arkadaşa gönderdim, geçen sene.
Under Ground' Alıntı: Bende osiloskop istiyorum baba varsa . Genişletmek için tıkla ... çinden bir tane almıştım, forumdan bir arkadaşa gönderdim, geçen sene.
bolubeyi Profesyonel Üye Katılım 27 Eyl 2008 Mesajlar 1,681 Puanları 421 Yaş 54 Konum Trabzon 31 Ağu 2023 #15 @paskomya usta da az kirli çıkı değilmiş.
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,634 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 31 Ağu 2023 #16 bolubeyi' Alıntı: @paskomya usta da az kirli çıkı değilmiş. Genişletmek için tıkla ... yeni yok ama eskilerden bir şeyler var işte.
bolubeyi' Alıntı: @paskomya usta da az kirli çıkı değilmiş. Genişletmek için tıkla ... yeni yok ama eskilerden bir şeyler var işte.