kocturhan
Üye
Evet arkadaşlar özel sektörün durumu malum, bir yerde tanıdık yoksa, orta halli bir üniversiteden yeni mezun birinin iş bulması imkansızmış. Eylül 2016 dan beri iş aramaktayım ama sonuç sıfır. Şimdi askere gitmeyi düşünüyorum ama mayıs dönemini kaçırmışım, ağustosa kadar boş oturmaktansa belki bir şans olur ya, gidip büyük bir şehirde iş aramayı düşünüyorum. Bulursam askerlik bedelliyi bekler Ama eğer orada da bulamazsam artık herhangi bir perakende mağazada satış danışmanı olmaya adayım. En azından ağustosa kadar boş boş oturmamış olurum. Ayrıca seneye tekrar ygs-lys yapıp hazırlık olan rastgele bir bölüme kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Amaç mezun olmak değil ingilizceyi iyice geliştirmek. Sizce bu plan mantıklı mı ? Önerileriniz varsa seve seve dinlerim.
Bir de ailem mühendislik şirketi açalım sana diyor. İyi de sayın ailem açtınız hadi plan,
proje ,taahhüt şirketini oturdum masaya eee sonra ? İşi görmemişim etmemişim , tecrübe olmadan boş boş oturunca iş bana gelmeyecek ya . ya sabır ya sabır...
Bir de ailem mühendislik şirketi açalım sana diyor. İyi de sayın ailem açtınız hadi plan,
proje ,taahhüt şirketini oturdum masaya eee sonra ? İşi görmemişim etmemişim , tecrübe olmadan boş boş oturunca iş bana gelmeyecek ya . ya sabır ya sabır...