serkan_com_16 arkadaşıma katılıyorum, sizin iş yerinizde İSG Uzmanı yoksa bu önlemlerin yapılmasını sizden nasıl isteyebilirler. Ayrıca Uzman var ise, uzman Kişisel Koruyucu Donanım kullanım sebeblerini ve kullanım şekillerini anlatmış olması gerekir. ben sizin suçlu bulunacağnıza pek fazla ihtimal vermiyorum
öncelikle geçmiş olsun.değerli üye arkadaşım siz işverenden yazılı olarak görev tanımınızı istemelisiniz.yarın öbür gün şıkıştıklarında sizin haberiniz olmadan sizi amir pozisyonunda gösterirler vede kurdun önüne atabilirler.o zaman elinizde resmi bir belge olmazsa zor durumda kalırsınız.
yaralı hastaneye ulaştığında bilinci açıksa hastanede görevli polis yada asker sana gelip sorar neden oldu nasıl oldu vs. sende şikayetçiyim vs. dersen gelirler olay yerine yada kazazedenin bilinci kapalı ise ihmal kusur kasti yaralama vs. olabileceği varsayılarak en yakın mahalli ekip gelir olay yerini oluş şeklini o anda kim tanıksa vs. yazar fotolarla belgeleyip gider.(ölümle sonuçlanırsa dava açılacağı için savcılığa belgeler teslim edilir)serkan_com_16 yorumlarınla destek verdiğin için tekrar tekrar teşekkür ederim.
Olay yeri astsubayının çektiği fotolarla dedin de aklıma geldi. bizim fabrikaya olay yerine gelen giden olmadı.daha kimse ifade falan vermedi.olay yeri incelenmedi. bunun sebebi nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?