öyle yapıyorum zaten sadece işime bakıyorum başka şeye karışmıyorum ellerine koz verecek bişey yapmıyorum. Mümkün mertebe muhatap olmuyorum. işi yapıyorum sadece ama bu böyle ne kadar devam eder bilmiyorum Allahım sen bana yardım et ..
Moralinizi bozmayın ,
Daha yenisiniz ALLAHIMIZ bir çıkar yol gösterecektir , hayırlısı ile .
Acele davranışlar içinde olmayın .
Ben elektronik teknikeriyim demişinsiniz .
Elektrik kuruma başvurdunuz mu ?
Elektrik veya başka bir kurumdan istek yaptırmaya çalışın .
Elektrik konusunda veya başka işe nakil isteyebilirsiniz , araştırmanız !!!
İşçi bulma kurumundan bilği ve destek alın .
Moralinizi bozmayın ,
Daha yenisiniz ALLAHIMIZ bir çıkar yol gösterecektir , hayırlısı ile .
Acele davranışlar içinde olmayın .
Ben elektronik teknikeriyim demişinsiniz .
Elektrik kuruma başvurdunuz mu ?
Elektrik veya başka bir kurumdan istek yaptırmaya çalışın .
Elektrik konusunda veya başka işe nakil isteyebilirsiniz , araştırmanız !!!
İşçi bulma kurumundan bilği ve destek alın .
çok iş aradım usta çalmadığım kapı gitmedğim yer kalmadı. biraz da sağlık sorunlarım olduğu için ofis büro tarzı bir iş istiyordum işkur aracılığı ile engelli kadrosundan buraya işe girdim. acı zulum sabredecez başka çaremiz yok bu yaşa geldik işsiz güçsüz olmuyor ...
çok iş aradım usta çalmadığım kapı gitmedğim yer kalmadı. biraz da sağlık sorunlarım olduğu için ofis büro tarzı bir iş istiyordum işkur aracılığı ile engelli kadrosundan buraya işe girdim. acı zulum sabredecez başka çaremiz yok bu yaşa geldik işsiz güçsüz olmuyor ...
'' Sabredecez demişin zaten ''', AHLAHIMIZ bir kapı kapatır bir kapıyı açar . Hayırlısı !!! . ( Kulağın kesik olsun iş mücaratlarına devam et )
Diğer çalışanlar ne yapsın birazda onları düşün !!!
Belki sen daha iyi durumdasın .
'' Sabredecez demişin zaten ''', AHLAHIMIZ bir kapı kapatır bir kapıyı açar . Hayırlısı !!! . ( Kulağın kesik olsun iş mücaratlarına devam et )
Diğer çalışanlar ne yapsın birazda onları düşün !!!
Belki sen daha iyi durumdasın .
inşallah bakacam..
ama tabiki şuda var daha ağır işde çalışanlara göre iyi durumdayız. mesela markette yada fabrikada çalışanlara göre işimiz iyi çok şükür çalışma saatleri esnek neyse biraz daha çalışalım sonra bakarız başka işlere ...