Asla Allahın verdiği canı yalnız Allah alır. Oyun işyerinin kurallarına göre oynanır, iş bulupta ayrılırken durumu patrona anlatman o kişiye ceza olarak yeter.
Sana yeni bir iş lazım.
aynen hergece dua ediyorum valla yarada mevlam sen bana hayırlı bir iş verd iye ...
Öncelikle profilinizden 35 yaşınızda olduğunuzu görüyorum. Bu yaştaki bir insanın artık kişiliğinin tamamı ile oturduğu mesleki kariyerinde çok önemli mesafeler aldığını düşünerek siz kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz güzel kardeşim. Evli değilmişsiniz üstünüzde nasıl bir sorumluluk var bilmiyorum ama 35 yaşında bir insan kendini böyle ezdirmez. Eğer o şirketin çaycısı değil ise çay yada kahve taşımaz. Taşıtmaya mı çalışıyorlar basar istifayı gider kendini onunla bununla ( en usturuplu şekli ile yazdım ) muhattap etmez.Allah onun binkere belasını versin adi mikrop herif...
Öncelikle profilinizden 35 yaşınızda olduğunuzu görüyorum. Bu yaştaki bir insanın artık kişiliğinin tamamı ile oturduğu mesleki kariyerinde çok önemli mesafeler aldığını düşünerek siz kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz güzel kardeşim. Evli değilmişsiniz üstünüzde nasıl bir sorumluluk var bilmiyorum ama 35 yaşında bir insan kendini böyle ezdirmez. Eğer o şirketin çaycısı değil ise çay yada kahve taşımaz. Taşıtmaya mı çalışıyorlar basar istifayı gider kendini onunla bununla ( en usturuplu şekli ile yazdım ) muhattap etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?