Herkese selam motoru söktüm içinden su çıktı ve sargılarda atlama vardı. Yeni motorla değişimini yaptım. Süper ustalar duyurulur: öğrenmişsiniz motor sıkısık vay rulman kitlemiş sizin kadar olmasada bizimde biraz tecrübemiz var
Herkese selam motoru söktüm içinden su çıktı ve sargılarda atlama vardı. Yeni motorla değişimini yaptım. Süper ustalar duyurulur: öğrenmişsiniz motor sıkısık vay rulman kitlemiş sizin kadar olmasada bizimde biraz tecrübemiz var
bildiğim konularda mektepli, alaylı meslektaşlarıma ayırım yapmadan yardımcı olmak isterim fakat son zamanlarda tüm cevap kapılarını kapatan sorular sorulması karşılıklı iletişimi zorlaştırdığı kanaatindeyim.
tıpkı bu konuda olduğu gibi sargılara giren su sağa dönerken problem yaratmazken sola dönerken şalter attırıyorsa ya bilgisi ve tecrübesi yeterli olmayan bi meslektaşımızdan bi masal dinledik ya da üç harfliler, nazar veya okunmuş bi suyla karşı karşıyayız.
Senin sorunla cevabının alakası yok. Su alan, sargıda yanık , atlama olan motor her iki yönde de hiç çalışmaz.
Cevap veren arkadaşlar boluna cevap vermişler.
2011 de uye olmuş, 15 mesaj yazmış veya sormuş, yaş 42 bulunmaz nimet.. @Kocaman usta mın dediği gibi, nedense son gunlerde bu gibi densizlerde bir artma oldu. Özellikle formu yıpratmaya/alay etmeyemi geliyorlarki, diye düşünmekdende geri duramıyorum.
En iyisi kımseye cevap vermege , atlamaya gerek yok. Otur, oturduğun yerde, be yaa !!
Mesleğiniz nedir bilmiyorum. Burası mesleki yardımlaşma formudur. Bana veya diğer meslektaşlarima ayarsız nezaketsiz yazmanız ve forumu kirletmeniz hiç hoş değildir. Abuk subuk soru soruyor ve sorununuza çözüm bulmayı umuyorsunuz. Gördüğünüz gibi izahı olmayan şeyin mizahı oluyor.
Aslında forum kalitesinde eser miktarda artış var desek hata olmaz. Normalde böyle durumlarda topumuzu birden güzelce kalaylayıp forumu terkeden arkadaşları da gördük. En azından okkalı bir küfür yemeden günü kapattık. Polyanna mode : On