İlk cezaları bir dilekçe ile geri aldırabiliyor muyduk?

defacto1

Üye
Katılım
26 May 2010
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
41
.
.
.Merhaba arkadaşlar konuyu aradım ama bulmadım eger tekrar açtıysam kusura bakmayın.

Bulunduğum şirketin bir mağazasından ilk defa ceza yedik daha önce bir yerde okumuştum ilk cezaları bir dilekçe ile geri aldırabiliyorduk diye hatırlıyorum bu şekilde bir şey varmıydı?varsa nasıl yapabilirim cvp veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
.
.
.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arıza kaynaklı cezadan kurtulma uygulaması yürürlükten kaldırılmıştır.
 
Hocam. Normalde dağıtım firması 1 ay da bir gelip değerleri yazar ve gider. Benim baktığım bir fabrikada 28 gün sonra gelmişlerdi ölçüme. Ben de sınırdaydım ve ceza yazarak gittiler. Ölçümün 30 gün dolmadan bakılamayacağı konusunda dilekçe yazdım dağıtım firmasına. 30 gün sonunda cezada değildik. Bu cezayı geri aldırdım. Sizin durumunuz da nasıl bir prosedür izlenir bilemem ama tahminim dağıtım firması parayı almak için elinden geleni yapar...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…