KocaeliKlimaci
Üye
Ben ilk çarpıldığımda zemin ile temasım olmadığı için ve sadece elim faza geldiği için fazla etkilemedi ama sağ kolum iyicene kasıldı. Sonraki çarpılmalarda ani reflekslerim kuvvetli olduğunu için çarpıldığımı hissettiğim anda elimi çeliyorum.
Süleyman SİPAHİOĞLU KÜTAHYA EML ELEKTRİK bölümünün efsane hocalarındandırSanat okulu 1. sınıftayız dersimiz elektroteknik, Süleyman SİPAHİOĞLU hocamız masanın üzerindeki iki adet kondensatörü gösterip tahtaya çıkacak gönüllü arkadaş istedi... Elektrik ile tanışma faslı böyle başladı : uzun bir zaman kimse gönllü olmadısınıf başkanı olarak sınıfı kurtarmak adına kendimi feda etme zamanı gelmişti Allah selamet versin hocamız kondansatörün iki ucunu tutup tutamayacağımı sordu hem merak ! hemde korku ile "tutarım hocam " dedim kol damarlarımdaki kanın dalgalanması ve damarlarımdaki titremeyi hiç unutamam.Bu arada kendimi bir metre geride buldum, bu bana biraz acı biraz ibretlik bir ders oldu....Asıl çarpılmam ise askerlik dönüşü 20 yıldır hala etkisinden kurtulamadığım sevgili eşimi görünce oldu, bir çarpıldım pir çarpıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?