İndüksiyon veya elektrik ocağı enerji bağlantısıyla ilgili bazı sorular

Hocam artık yeni binalarda mutfaklarda gaz tesisatı yok. Yani mecburen ya elektrikli yada indüksiyon kullanacaksınız.
indüksiyon ocakların sadece indüksiyona uygun tencerelerle kullanıldığın sakın unutmayın.. yani tabanına mıknatıs yapışmayan hiç bir tencere tava kullanamazsın.

Peki kullanımda doğal gazdan daha hesaplıya gelme ihtimali var mı acaba ?
Hesaplamıştım:
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/elektrikli-ocak-mi-tüplü-ocak-mi.148834/#post-971432
indüksiyon ocakların sadece indüksiyona uygun tencerelerle kullanıldığın sakın unutmayın.. yani tabanına mıknatıs yapışmayan hiç bir tencere tava kullanamazsın.
Ayrı bir taban var uymayan tencereleri onun üzerine koyabiliyorsunuz.

biliyorum ama kolay olmuyor, kendim kullandım indüksiyon ocağını çok hızlı ve harika bir şey. bir saatte pişen yemeği 10 dakikada pişirebiliyorsun.
Yemeğin tadı tüpteki gibi olmuyor diyor kullananlar. Doğru mudur?
Odun ateşinde demlenen çayla elektrikli semaverin çayı arasında fark var mesela...

Yemeğin tadı tüpteki gibi olmuyor diyor kullananlar. Doğru mudur?
Odun ateşinde demlenen çayla elektrikli semaverin çayı arasında fark var mesela...
pişirme şekline bağlı, yemeği ocak tencere pişirmez; el pişirir. bir de odun ateşini hiç karıştırma, onun keyfi bile başka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…