Konu Sah yusufii Üye Katılım 26 Kas 2008 Mesajlar 30 Puanları 1 Yaş 40 26 Kas 2012 #11 yusufii' Alıntı: trafonun giriş ve çıkış voltajları tamam sorun yok kondansatör ucunu yarın ölçerim Genişletmek için tıkla ... kondansatör ucunda 14,3 volt var
yusufii' Alıntı: trafonun giriş ve çıkış voltajları tamam sorun yok kondansatör ucunu yarın ölçerim Genişletmek için tıkla ... kondansatör ucunda 14,3 volt var
alfa romeo Beyinci Ali Usta Yönetici Yönetici Katılım 26 Eki 2007 Mesajlar 2,514 Puanları 206 Yaş 67 27 Kas 2012 #12 kapın kilitleniyormu? uyarı led in sağlamı? 4949 entegren 6 v0ltu veriyormu 6 volt varsa 4 Mhz kırıstal veya eprom ve işlemci hasarlı
kapın kilitleniyormu? uyarı led in sağlamı? 4949 entegren 6 v0ltu veriyormu 6 volt varsa 4 Mhz kırıstal veya eprom ve işlemci hasarlı
ELNUR Paylaşımcı üye Katılım 28 Nis 2011 Mesajlar 1,208 Puanları 131 Yaş 36 Konum Zaqatala 30 Kas 2012 #13 Twk.lerAbim duzeliyormu.Bilgi aktarirsan iyi olur. yusufii' Alıntı: öncelikle kardeş sağol ama kartı değiştirmek kolay çözüm alır gelir takarsın. Bense inatla uğraşıp tamir edip yeni birşeyler öğrenmek istiyorum ben balık değil balık tutmayı öğrenmek istiyorum sonuçta beyaz eşya tamiri benim işim ekmek teknem Genişletmek için tıkla ...
Twk.lerAbim duzeliyormu.Bilgi aktarirsan iyi olur. yusufii' Alıntı: öncelikle kardeş sağol ama kartı değiştirmek kolay çözüm alır gelir takarsın. Bense inatla uğraşıp tamir edip yeni birşeyler öğrenmek istiyorum ben balık değil balık tutmayı öğrenmek istiyorum sonuçta beyaz eşya tamiri benim işim ekmek teknem Genişletmek için tıkla ...