Konu Sah sama Üye Katılım 2 Eki 2008 Mesajlar 104 Puanları 1 Yaş 40 10 Nis 2022 #11 Değerli görüşlerinizi bekliyorum...
Konu Sah sama Üye Katılım 2 Eki 2008 Mesajlar 104 Puanları 1 Yaş 40 11 Nis 2022 #12 Ustalar, düşünceleriniz cidden önemli benim için. Çünkü ona göre hareket edeceğim hatları çekeceğim. Yani gerçekten sizin söyleyeceklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Ustalar, düşünceleriniz cidden önemli benim için. Çünkü ona göre hareket edeceğim hatları çekeceğim. Yani gerçekten sizin söyleyeceklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Mustafa KABADAYI Profesyonel Üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 2,061 Puanları 481 Yaş 38 Konum KASTAMONU 11 Nis 2022 #13 Sayın @sama Elektrik kablolarını bölmeli kanalda yanyana, Kablo TV vs diğer bölmeli kanalda çekin gitsin. Emin olun hiç sıkıntı olmayacak
Sayın @sama Elektrik kablolarını bölmeli kanalda yanyana, Kablo TV vs diğer bölmeli kanalda çekin gitsin. Emin olun hiç sıkıntı olmayacak
Konu Sah sama Üye Katılım 2 Eki 2008 Mesajlar 104 Puanları 1 Yaş 40 11 Nis 2022 #14 Mustafa KABADAYI' Alıntı: Sayın @sama Elektrik kablolarını bölmeli kanalda yanyana, Kablo TV vs diğer bölmeli kanalda çekin gitsin. Emin olun hiç sıkıntı olmayacak Genişletmek için tıkla ... Elektrik ile anten kablosunu aynı kanalda çekmeyin mi demek istediniz.
Mustafa KABADAYI' Alıntı: Sayın @sama Elektrik kablolarını bölmeli kanalda yanyana, Kablo TV vs diğer bölmeli kanalda çekin gitsin. Emin olun hiç sıkıntı olmayacak Genişletmek için tıkla ... Elektrik ile anten kablosunu aynı kanalda çekmeyin mi demek istediniz.
Mustafa KABADAYI Profesyonel Üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 2,061 Puanları 481 Yaş 38 Konum KASTAMONU 11 Nis 2022 #15 sama' Alıntı: Elektrik ile anten kablosunu aynı kanalda çekmeyin mi demek istediniz. Genişletmek için tıkla ... Uygun olur evet
sama' Alıntı: Elektrik ile anten kablosunu aynı kanalda çekmeyin mi demek istediniz. Genişletmek için tıkla ... Uygun olur evet