İnventer

Ekli dosyayı görüntüle 103896
Yani bir bakıma ark jeneratörü yaptım.

Yüksek voltajla ne işiniz varki? Böyle bir uygulama literatürde yok.. Yüksek voltajin kontrolu sikinti. O voltajda calisacak yqri iletken çok az ve pahalı. O voltajlarda kullanılacak pasif elemanlar kolum bacağım gibi. Kocaman. Kontrolu üretimi ve dağıtımı sıkıntılı bir işi kendinize merak salmissiniz.

Ne avantajını olacak. Sizde herkes gibi inverter kullanacaksaniz neden 24 volt 48 volt kullanmiyorsunuzda kalkıp 10k volt üstünde çalışmaya çalışıyorsunuz voltajın Yüksek olması nesi cazip size? Verim mi artacak?

Nereden çıktı bu Yüksek voltaj merakı? Yüksek voltaj kullanımı gerekli yerlerde kullanılır. Piyasada nerede var 10 bin volt inverter?

Eger yasin belirttiğiniz gibi 14 ise bu soruları gençliğine ve öğrenme azmine veriyorum. Bazi terim ve kavramlarda çok fazla bilgi eksikliğin var. Bunları tamamlamak için okuyup ogrenmeni tavsiye ederim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Üstad evet yaşım 14, 9. Sınıfım yüksek voltajla işim eğlence çünkü onu dirençlere bağlayana kadar ki kullanacağım parayla 24 v devreden kim bilir kaç tane yaparım. Yaptığım şey sadece eğlence amaçlı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…