Fakirmemur
Üye
sayın yönetici yazınızdan anladığım kadarı ile sizde bu konunun içinden çıkamadınız ve en ufak bir fikriniz dahi yok.çeşitli kanun fantezileriyle bilimde ilerlemeyi düşünmek NEW TIMES'i gözünüzde bayağı büyütmenize sebep olmuş.Ben açılmaktan korkuyorum ya boğulursam! demişsin bencede çok doğru sen en iyisi kumda oyna biz bi gemi yapar açılırız.
Sayn üyeler türklerin böyle birşey yapamayacak kadar dar görüşlü eğitimsiz beçeriksiz ve batının kendinden üstün bir millet olmadığını kendişine bildirelm.
arkadaşlar bence bu problemin en kolay çözüm yolu matlab da görüntü işlemekten geçer. eğer problemi bu yöntemle çözmeye çalışırsanız daha hızlı sonuç alırsınzı diye düşünüyorum. yukarıda arkadaşlar gerçekten çok değişik yaklaşımlar geliştirilmiş ama dalgalarla falan uğraşmak takdir edersiniz ki çok kompleks bir yöntem bunun yerine biraz matlabda görüntü işlemeyle uğraşırsanız mesela önce sürücünün gözünü yakalarsınız sonra göz kapaklarının kapalı kalma süresine bakarsınız bu süre normalden fazla olmaya başladığında program uyarır tarzında bir şeyler yapabilirsiniz
değerli fikir insanlarından ve mesleğinde kendini kanıtlamış kişilerden yardım alabilmek için açtığım konuya form yöneticisi tarafından çok alakasız ve aşağılayıcı nitelikte bi yorum aldım.bende bunakarşılık verdim.
daha sonra bi arkadaşı cok daha ağır bi uslup ile konuya dahil oldu ve hatta incelerseniz projemle ilğili beni mahkemye vermekle tehtit ediyor gibi bi anlam çıkardım ben.
Projemi desteklemiyor olması konuyu meslek dışı bi tartışma ortamına götürmesi gereksiz ve yersiz bi davranış.hele bide aldığım uyarı mesajı beni çok üzdü.Site yöneticilerinin tafafsız olmasını beklerdim.
Alıntı:
alfa romeo Nickli Üyeden Alıntı
Soruna o kadar soyut bakılmış ki direksiyon başında uyuklamak gayet olagan,etik bir sorun bu sorunada bir çare lazım ,sonra biz bir alet geliştirelim new times ta manşet yapsın. Dünya bize uykularında bile araç kulanıyorlar desinler .
Karadeniz fıkraları gibi bir içat olur .
Arkadaş araç kullanmanın tüm dünyada bir kuralı var 4.5 saat araç kullanan 1 saat istirahat etmeli bir gün içinde 9 saat araç kullanmalı diye .
Sen bu işi hocan istedi diye değil ,insanın biolojik sınırları zorlanırsa o insanın karşısına çıkabilecek masum insanları nasıl korurum diyorsan
o zaman farklı !
O işin tek çözümü EĞİTİM
1)Ehliyet sınavına girenlere psikiyatrik testte tabi tutarsınız
2)şehir giriş cıkışlarında sürücünün kaç saat araç kullanmış kontrol edersiniz
3)zamanlamalara uymayana 5 yıl hak mahkumiyeti verirsiniz .
Bak bakalın bir tek direksiyon başında uyuyan şöför yüzünden kaza ve can kaybı oluyormu ?
Bu kararları çıkarmak çok mu zor?
Bu kuralları 100 yıldır trafik olan ülkede trafikten sorumlular hiç düşünmemiş mi ?
İyi biz düşündük bari şimdi bu satırları okuyunda belki sizlerde bir iki şey ekler bu kanunu acilen çıkarırsınız ,trafik canavarınında belki tek dişini kırarsınız.
o zaman New times de bu kanunu Türkler çıkardı diye bir yazı çıkarsa
EN BÜYÜK BULUŞ diye belki manşet atarlar...
recep erdal' Alıntı:sayın yönetici yazınızdan anladığım kadarı ile sizde bu konunun içinden çıkamadınız ve en ufak bir fikriniz dahi yok.çeşitli kanun fantezileriyle bilimde ilerlemeyi düşünmek NEW TIMES'i gözünüzde bayağı büyütmenize sebep olmuş.Ben açılmaktan korkuyorum ya boğulursam! demişsin bencede çok doğru sen en iyisi kumda oyna biz bi gemi yapar açılırız.
Sayn üyeler türklerin böyle birşey yapamayacak kadar dar görüşlü eğitimsiz beçeriksiz ve batının kendinden üstün bir millet olmadığını kendişine bildirelm.
yazdıgınız yazıya yanıt vermedigim için mi aşagılandınız ?hakaretlerinizi muhatap almadıgım içinmi ?
Etik görmedigim sadece ticari kazanç için denlizli li adı şimdilik bende kalsın bir firmanın saga sola bu devreyi tasarlatmak istemesi bazı hocalarımızı harekete gecirmiş anlaşılan yapın , satın . Ben etik bulmadıgım konuyu üstüne basa basa yazdım hiç bir hakarette etmedim sizin hakaretlerinizi de mesleki heyecanınıza verdim ama .Abartınız benim sessizligimi , sizi terbiye sınırlarına davet eden yönetiçi kardeşimize de bu satırlarda iftirada attıyorsunuz .
Kimse size istediginiz ticari bilgiyi vermek zorunda degil araştırmadan soruşturmadan kimselerede iftira atmayın işinize gelmediginde siteyi tümüyle karalamayın.
Birkişiye bir cevap yazarken önce o kişi nedir ne degildir (kumdamı oynamış açık denizlerlemi boguşmuş ) araştır,sonrasında ver yansın yaparsın ,Genç mekatronikçi kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?