Merhabalar sayın arkadaşlar apartman Elektrik tesisatı çekerken şafttan(havalandirmadan) her bir daire için kaç boru çekiyoruz.Benim düşünceme göre 3 boru çekilmesi gerekiyor birinci alçak gerilim kabloları borusu ikinci zil kapı otomatiği kabloları borusu üçüncü ise uydu anteni kablosu borusu.Doğru mu söylüyorum acaba usta elektrikçilerimize soruyorum
... şafttan itibaren kaç boru çekilir benim bildiğim kadarıyla elektrik kablo borusu, zil kapı otomatiği kablosu borusu, uydu kablosu borusu yani 3 adet boru çekilir yannlışsam düzeltin beni
Merhabalar sayın arkadaşlar apartman Elektrik tesisatı çekerken şafttan(havalandirmadan) her bir daire için kaç boru çekiyoruz.Benim düşünceme göre 3 boru çekilmesi gerekiyor birinci alçak gerilim kabloları borusu ikinci zil kapı otomatiği kabloları borusu üçüncü ise uydu anteni kablosu borusu.Doğru mu söylüyorum acaba usta elektrikçilerimize soruyorum
merhaba arkadaşlar apartman dairelerinin her birine şafttan itibaren kaç boru çekilir benim bildiğim kadarıyla Elektrik kablo borusu, zil kapı otomatiği kablosu borusu, uydu kablosu borusu yani 3 adet boru çekilir yannlışsam düzeltin beni
Doğrudur, 3 adet yeterlidir. Zaten fazla kalabalığa Yapı Denetim onay vermez.
Zayıf Akım'ın toplandığı Buata Fiber için ayrıca 1adet 14'lük bırakılması iyi olur.
Hesap edilememiş veya sonradan çıkan talepler Yerden, Duvardan uygun bir yüzeyden tesisat aşamasında taşınır.