Şarjlı kapı ziline sürekli güç vermek ?

Cutheart

Üye
Katılım
29 Ocak 2022
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
33
Merhaba fotoğraflarını eklediğim S-Link Swapp SL-EG22 model görüntülü kapı zili içerisindeki şarjlı piller bittikçe sürekli sök şarj et tak çok yorucu oluyor duvara monte olan parçasında belli güç değerleri yazıyor fakat hiç anlamadığım bir konu olduğu için siz değerleri abi kardeşlerden rica ediyorum. Hangi değerlerde güç verirsek şarj etme sorunumuz ortadan kalkar?
 

Ekli dosyalar

  • 8292B977-B318-4DC6-8331-0F8E42E92B1F.png
    4.9 MB · Görüntüleme: 29
  • 754B0EDE-BF08-4E7B-AE63-92B8842E5F56.png
    5 MB · Görüntüleme: 29
Duvara monte olan kısımda ne voltaj nede guc bilgisi var. Oradan sarj oluyor ise sizde o parça yokmu? Var arızalı ise bakmak lazim.

Belki oranın üzerinde yazıyordur voltaj ve akim bilgileri. O kısım olmadan bir şey söylemek zor.
 
O iki vida üzerinden 8-24v AC uygulanabiliyor. Yada pil yuvasından DC uygulayabilirsiniz. Piller paralel yani 3-5v arası çalışacaktır.

 
O iki vida üzerinden 8-24v AC uygulanabiliyor. Yada pil yuvasından DC uygulayabilirsiniz. Piller paralel yani 3-5v arası çalışacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 84603
Abi bana yardımcı olabilir misin daha amatör şekilde anlatarak ne yapmam gerektiği hususunda?
lityum piller devamlı şarzda tutulursa ömrü kısalır.
daha yüksek amperli oanıyla değiştirebilirsiniz.
https://www.n11.com/urun/samsung-in...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Abi mesele ömrünün kısalması uzaması değil şarj etmek için sök tak yapmak istemiyorum
 
Abi bana yardımcı olabilir misin daha amatör şekilde anlatarak ne yapmam gerektiği hususunda?
Yapabileceğim en basit anlatım;
Oldukça basit, piyasa zaten hali hazırda merdiven otomatikleri yada eski kapı zilleri için trofolar satılıyor. 8v yada 12v yada 24v hangisi bütçenize uyuyorsa bu trafolardan bir tane alacaksınız bir tarafından 220v normal elektrik vereceksiniz diğer tarafında ki çıkışlardanda iki kablo çıkartıp cihazın üzerindeki vidalara bağlayacaksınız.

Yada daha amatör ancak maliyeti düşük bir çözüm olarak. Bir tane telefon şarj adaptörünün ucunu kesip pil tuvasına bağlayacaksınız. Bu kabloları basitçe tutturmak için 6.5-7cm boyunda sahte pil görevi görecek bir ahşap/ağaç dalı vs elinizde ne varsa kabloların ucunu buraya sıkıştıracaksınız. Tek bir pil yuvasına bağlamanız yeterli olacaktır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…