Ben de o mağazayı takip ediyorum.Bana fazla uzak değil 1-2 saatte giderim.Ben fırın ve fabrikalara teknik servis e gidiyorum.Bu nedenle uzun süreli ve yüksek kazanç elde edemiyorum.Merhabalar ustam.
Öncelikle Bosch Makita vs gibi ürünler kullanmıyorum yerine göre çok ağır işler yaptığımda oluyor.
4 tane einhell 4 amper batarya aldım yanında 4 tanede şarj cihazı geliyor zaten.
Artık einhell solo olarak ne varsa işime yarayan hepsini yavaş yavaş alıyorum.
Bosch Makita gibi markaların yarı fiyatı ama kalitesi aynı desem kızan olur belki.
Her neyse konu dağılmasın öncelikle 58 volt diye tabir edilen batarya 18 volt 4 amper dir.
Bahsettiğiniz setlerden alıp kullanan birkaç arkadaşım var ufak tefek işlerde sorunsuz kullandığını söylüyorlar.
İlla böyle bir set alma niyetiniz varsa kesinlikle GNC el aletleri ve hırdavat mağazasından almanızı tavsiye ederim.
Kafa değişen modelleri zayıf olur dedi satıcılar bile bunların tork u düşük ve tek devirli aslında benim için en iyisi böyle setler arabam yok taşlama,Hilti,gibi bir çok ürünü bir çantaya sığdırırım ama bugün biraz da mali durumu mu düşünerek 1 tane şarjlı matkap alacağımhttps://www.pazarama.com/projcb-plu...Gzce6pD3CDxVAag28NgtEQ5T-XEZmjLg88t8knfcw9Aqc
bir de buna denk geldim ama nedir? ne değildir? bilmiyorum. pazarama akbankın galiba.
Marka yazmıyor etiketleri düşmüş galiba.Ev takımı olarak üç yıldır kullandığım set.Ağır işlere gelmiyor ama basit ev ihtiyaçlarını görüyor bataryaları çok dayanıyor kalitesizi piller var 30 dk az işlerde kullanıyorsanız yeterli olur. kaliteli pil takarsanız sorunsuz çalışıyorlar.
Kalitesiz pil ile : Şarjlı darbeli tek batarya tam şarjda 7 lik kısa uçla 60 80 delik arası atıyor beton kalitesine göre,Torku sıkma cok iyi kalitesiz pil olasa bile 32 somunları söküp takabiliyor 20 cm ağaç vidasının sorunsuz vidalaya biliyor. Taşlama cok kaliteli değil piller yük altında akım çekişine uygun olmadığı için zorlayınca kendin korumaya alıyor pili söküp takmak zorunda kalıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?