Şeffaf pano kapagi

haklısınız. umarım literatüre girer. diğer durumda o kapakları açmak çok daha tehlikeli geliyor bana. uyarınız için teşekkür ederim

haklısınız. umarım literatüre girer. diğer durumda o kapakları açmak çok daha tehlikeli geliyor bana. uyarınız için teşekkür ederim
herhangi bir olay anında neyin koruyup neyin korumadığından çok yapılanların yönetmeliklere, yasalara uygun olup olmadığına bakılıyor. o yüzden artısını eksisini iyi tartmak lazım. kullanış açısından güzel bir çalışma, hatta yaygınlaştırılabilecek bir şey ama bir kaza anında adamın başını ağrıtma ihtimali unutulmamalı. bu konuda karar verme yetkisine sahip mercilerden onay almak en doğrusu olur

şu ana kadar bu uygulamamıza olumsuz yanıt veren çıkmadı. danışman isg firmamız bu tip uygulamaların oldugunu, emo dan bi arkadaş sıkıntı olmayacagını ve son olarakda http://www.konelpan.com/gallery.html firması ile görüştüm . linkdeki resimdende görüldüğü üzre onlarda yeni birçok uygulamada kullandıklarını belirttiler. sizlerinde konuya hakim kişiler ile görüşüp cevapları iletmenizi rica ederim.

Yalnız dikkat ederseniz konelpandaki uygulamalar hep Sigorta panoları . Kondansatör gibi yüksek güçlü bir elemandan çok miktarda barındıran bir pano yok .

Yalnız dikkat ederseniz konelpandaki uygulamalar hep Sigorta panoları . Kondansatör gibi yüksek güçlü bir elemandan çok miktarda barındıran bir pano yok .

özellikle onu sordum. kompanzasyonda yogun olarak kullandıklarını belirttiler. birkaç yerde patlama oldugunu ve sigorta firmasının ödeme yaptıgını ayrıca belirttiler. bence bu ülkede yetkili mercii sigorta firmasıdır . onlar para vermişse tamamdır

Tutanak tutuldu. Olmaz dendi. (Bu olmaz deme durumu da keyfe keder değil mi?)

bu konuda karar verme yetkisine sahip mercilerden onay almak

Fahri abi söylediyse bu konu bitmiştir

Yetkili merci bulundu ve onay alındı.

Yapılan yoruma ve olaya yaklaşıma şaşırmamak elde değil.

Tutanak tutuldu. Olmaz dendi. (Bu olmaz deme durumu da keyfe keder değil mi?)

Yetkili merci bulundu ve onay alındı.

Yapılan yoruma ve olaya yaklaşıma şaşırmamak elde değil.
Size hayırlı işler diliyorum beyefendi ; bizim için fahri abinin görüşleri çok ama çok önemli . Fahri abi bu forumun gurusu ve en kıdemli + tecrübeli uzmanıdır herkesin ! gözünde .

Son düzenleme:
Fahri abi bu forumun gurusu ve en kıdemli + tecrübeli uzmanıdır herkesin ! gözünde .

Sayın mühendis size de hayırlı işler.

Benim Fahri beye bir şey demem söz konusu değil.

Ben size diyorum. Önce başka diyorsunuz, sonra başka. Eğer fahri bey yorum yapmasa, sizin yorumunuzu okuyan kişi, olabilecek şeyi olmaz zannedecek. Önceki yorumunuzda net şekilde iş güvenliği uzmanı olsam direk düzeltilmesi hakkında tutanak tutarım diyorsunuz.

Sonra fahri beyin yorumundan sonra tutanağı çöpe atıyorsunuz.

Olaya bir anda böyle yaklaşmak bana tuhaf geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…