Şerit led'leri 5.1 ses sistemine bağlamak

Pettibone

Üye
Katılım
19 Haz 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
74
Merhaba

Beyler elimde 5 metrelik şerit led var.Ben bunları 5.1 ses sistemine bağlamak istiyorum.
dubstep dinlerken yanıp sönsünler istiyorum.Basa göre yanıp sönmeleri lazım.Şerit led haricinde gereken bir malzeme varmı ? Nasıl bağlayacağım ? Ayrıntılı bir şekilde yazarsanız memnun olurum. Yardım ederseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler İyi forumlar...
 
Yaş 64 ve baslı müzik güzel bi ikili...
Ben farklı bi yol göstereyim, ışıklı devreye reed röle bağla, bas hop ufak bi mıknatıs yapıştır 4-5 mm ileriye reedi koy müziğe göre yanıp sönen ışık sistemin hazır..
 
Başka üyeliğim vardı bi türlü giremedim bende bunu açtım hızlıca yaşı fazla girmişim
Teşekkür ederim yardımın için
 
Evet,az da değil en azından 45-50 yaş kadar bir fazlalık da olmuş bu yaşı tam olarak da yazarken. Hiç de önemli değildir,bizim forumumuzda 50 yaşından sonra elektroniği tam öğrenmeye çalışanlar da var,öğrenmenin yaşı hiçbir zaman da yaşla ilgili de olmamalıdır.Ama belirli müzik türlerini belirli yaş aralıklarında dinleyenlere genellikle de insanlar yakıştırmadıklarından bu bazen fazla dikkat çekici de olabiliyor,yoksa yaşla müzik türü arasında anormal bir durum ilişkisi hiçbir şekliyle söz konusu değildir.Kolay gelsin.
 


adını hatırlamadığım bir arkadaş şuna benzer birşey yazmışdı;elimde bir çift traktör lastiği var bundan nasıl helikopter yapabilirim diye benzer bir soruya cevap yazmışdı.(ne gülmüştüm ama)

sevgili arkadaşlar şerit led ler aydınlatma amaçlı dizayn edilmiş çalışma voltajları buna göre belirlenmiştir.şerit led lerin 5+1 ses sistemiyle bir uyumu mümkün değildir.harcıyacağınız enerji (işçilik) zaman kaybından başka bir şeye dönüşmeyecektir.verimsiz çalışmasıda cabası olacaktır.elimde şöyle bir malzeme var bunu neyle bağlayabilirim nasıl yaparım,elma ile armutları toplamaya benzer.ikiside meyvedir ama tatları farklıdır.
senin konuya gelirsek hazreti google'a ışık modilatörü yaz,bir fikir verecektir.iyi çalışmalar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…