ya bağişlayın gençler sayın yelek 87 ve sayın selcukeem92 konu açıyorsunuz ikiniz soru cevaplı devam edıyor forumda bu gıbı yazmakla bır avantajmı varda bız bılmıyoruz sakın darılmayın sizin öğrenmek istedığınızı ya bılen yok yada yazmak ıstemıyorlar tartışma polemik çıkacağı için yorum yazmıyorlar ınanın bende aynı duşuncedeyım forumda polemık tartışma çıkarmıyalım duşuncesındeyım yınede sabredemedım
ya bağişlayın gençler sayın yelek 87 ve sayın selcukeem92 konu açıyorsunuz ikiniz soru cevaplı devam edıyor forumda bu gıbı yazmakla bır avantajmı varda bız bılmıyoruz sakın darılmayın sizin öğrenmek istedığınızı ya bılen yok yada yazmak ıstemıyorlar tartışma polemik çıkacağı için yorum yazmıyorlar ınanın bende aynı duşuncedeyım forumda polemık tartışma çıkarmıyalım duşuncesındeyım yınede sabredemedım
Sayın tekin bey okuma yazmanız varsa eğere veysel bey ve tekosis beyin nicklerini okuyabilirsiniz diye düşünüyorum buraya kimlerin cevap yazmasının istediğimi belirttim eğer şablona uygun bir şekilde konuya cevap yazacaksanız buyrun aksi takdirde saçma suçlamalar yapacaksanız konuya bir daha CEVAP YAZMAMANIZI rica ediyorum
Not:kendi işini kuranlarında yazabileceğini belirttim
polemiği başlatacak kelimleri de sizin yazdığınızı tekrar belirtirim.Kamu-özel tartışması buradada çıkmasın lütfen benim babamın da işyeri olsa bende orayı işletirdim fakat şahsen benim babamın sadece emekli maaşı var olaylara sadece kendi çercevenizden bakmamanızı öneririm
sayın selcukeem92 konuya cevap yazmadım dıkkatını çekerım ikincısı konuya yazanları goruyorum okuma yazmyıda senden öğrenecek değılım benım yazdığım saçmalıkta değıl okuyun lutfen boyle konular yazarsanız bence forum ilgi alanının dışına çıkmış olmuyormusunuz burası benım bıldığım teknik ve meslekı konuların açıldığı yer sayın veysel bey ve tekosis beyın yazdıklarını gormıyecek kadar problemlıysen göz doktoruna git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?