Şu özelliklere bakar mısınız?

Benim oğlan 14 yaşında arkadaşlarıyla online counter strike takılıyor. Çok çeşit oyunlar oynamasına rağmen bu ara favorisi counter strike.
Abi o bir baska oyuna girsin yarim saat oynasin cikamaz. Cunku sigara gbi bagimlilik yapiyor oyunlar. Ben oynayamaynca moralim bozuk oluyor aglayasim geliyor

Benim oğlan 14 yaşında arkadaşlarıyla online counter strike takılıyor. Çok çeşit oyunlar oynamasına rağmen bu ara favorisi counter strike. İ5 PC var bu artık beni kesmiyor ne zaman değiştireceksin diyor :)
abi, cs oynuyor ve i serisi yetmiyor mu? ya oglan senle dalga gecmis ya sen bizle:)

abi, cs oynuyor ve i serisi yetmiyor mu? ya oglan senle dalga gecmis ya sen bizle:)

Yok o çok çeşit oyunlar oynar bazı oyunlarda kasıyor dedi birkaç seferde gösterdi oynarken.

Az önce ifadesini aldım :)

PC İ5 İntel Core işlemci 3,2GHz , 4GB RAM
Kasan bazı oyunlar;
Battlefield 3
Stranded deep
Subnautica
Blacklight Retribution
Elder scrolls V Skyrim

Son düzenleme:
Yok o çok çeşit oyunlar oynar bazı oyunlarda kasıyor dedi birkaç seferde gösterdi oynarken.

Az önce ifadesini aldım :)

PC İ5 İntel Core işlemci 3,2GHz , 4GB RAM
Kasan bazı oyunlar;
Battlefield 3
Stranded deep
Subnautica
Blacklight Retribution
Elder scrolls V Skyrim
abi, i5 de model ne? 750,2500k,3570 k vs 4 cekirdek modellerden biri degilse bu islemci buy oyunlara evet yetmez. hem ekran karti, psu ve hdd ozellikleri de onemli etken ve de anakart uyumu.

Forum istatistikleri

Konular
130,069
Kullanıcılar
453,065
Son üye
jros

Yeni konular

Geri