MAIN_LOOP Onursal Üye Onursal Üye Katılım 28 Ara 2011 Mesajlar 2,218 Puanları 935 Yaş 45 Konum ANKARA 16 Ocak 2012 #11 arkadaş 500w lık geniş spekturumlu jammer yapmıyorki sn.tkn126 cankurtaran ekibinin telsizinde muhtemelen frekans değiştirme düğmeleri vardır. cankurtaran; tüh telsiz yayını kesildi arkadaşlar merkeze ulaşamadık yaralı vatandaş ex oldu. ölüm saati x.xx.x..x
arkadaş 500w lık geniş spekturumlu jammer yapmıyorki sn.tkn126 cankurtaran ekibinin telsizinde muhtemelen frekans değiştirme düğmeleri vardır. cankurtaran; tüh telsiz yayını kesildi arkadaşlar merkeze ulaşamadık yaralı vatandaş ex oldu. ölüm saati x.xx.x..x
-Acemi- Onursal Üye Onursal Üye Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 3,123 Puanları 720 16 Ocak 2012 #12 MAIN_LOOP' Alıntı: arkadaş 500w lık geniş spekturumlu jammer yapmıyorki sn.tkn126 cankurtaran ekibinin telsizinde muhtemelen frekans değiştirme düğmeleri vardır. cankurtaran; tüh telsiz yayını kesildi arkadaşlar merkeze ulaşamadık yaralı vatandaş ex oldu. ölüm saati x.xx.x..x Genişletmek için tıkla ... BTK telsiz cihazları konusunda hassas bir şikayet geldiğinde ciddi biçimde ilgilendiğini duymuştum.Radyo yayını yaptığında da şikayetçi olan olursa başı epey ağrıyabilir.
MAIN_LOOP' Alıntı: arkadaş 500w lık geniş spekturumlu jammer yapmıyorki sn.tkn126 cankurtaran ekibinin telsizinde muhtemelen frekans değiştirme düğmeleri vardır. cankurtaran; tüh telsiz yayını kesildi arkadaşlar merkeze ulaşamadık yaralı vatandaş ex oldu. ölüm saati x.xx.x..x Genişletmek için tıkla ... BTK telsiz cihazları konusunda hassas bir şikayet geldiğinde ciddi biçimde ilgilendiğini duymuştum.Radyo yayını yaptığında da şikayetçi olan olursa başı epey ağrıyabilir.
tekin126 Profesyonel Üye Katılım 23 Eki 2008 Mesajlar 3,344 Puanları 656 16 Ocak 2012 #13 sayın maın loop )sıze bışey demıyorum siz serbestsınız 500 watt değil 1 kwatt ta yapsanız size hesap sormuyorlarmış taksı çağırmalarda arayıp soran yok dıyorsunuzya
sayın maın loop )sıze bışey demıyorum siz serbestsınız 500 watt değil 1 kwatt ta yapsanız size hesap sormuyorlarmış taksı çağırmalarda arayıp soran yok dıyorsunuzya
MAIN_LOOP Onursal Üye Onursal Üye Katılım 28 Ara 2011 Mesajlar 2,218 Puanları 935 Yaş 45 Konum ANKARA 16 Ocak 2012 #14 tekin126' Alıntı: sayın maın loop )sıze bışey demıyorum siz serbestsınız 500 watt değil 1 kwatt ta yapsanız size hesap sormuyorlarmış taksı çağırmalarda arayıp soran yok dıyorsunuzya Genişletmek için tıkla ... aynen öyle hocam şuanda 60 adet durak tıkır tıkır maşallah 300-400mw basıyor bütün ziller. 433.920mhz. bazı bölgelerdede direklere güneş enerjili repeater ekledim. onlarda 500mw. tk da gelmedi ,cemiyette gelmedi. (elinizdeki cep telefonu 2w basıyor.size gelen giden oldumu tk dan)
tekin126' Alıntı: sayın maın loop )sıze bışey demıyorum siz serbestsınız 500 watt değil 1 kwatt ta yapsanız size hesap sormuyorlarmış taksı çağırmalarda arayıp soran yok dıyorsunuzya Genişletmek için tıkla ... aynen öyle hocam şuanda 60 adet durak tıkır tıkır maşallah 300-400mw basıyor bütün ziller. 433.920mhz. bazı bölgelerdede direklere güneş enerjili repeater ekledim. onlarda 500mw. tk da gelmedi ,cemiyette gelmedi. (elinizdeki cep telefonu 2w basıyor.size gelen giden oldumu tk dan)