Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar;
benden bu projeden metraj çıkarmam istendi fakat,buradaki tesisat kablolarını nasıl ölcücem???bi fikri olan varsa lütfen söylesin!!!
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
güzel iş ... eskiden para karşılığında teklif hazırlardım, o zaman sebest çalışırdım. inşallah o günler yine gelir....
bu tip konularda teklif verilirken çoğu zaman bunlarla karşılanabilinir, bundan daha kötüsü de olabilir.... metraj verilmemiş ise, bak sana bedavadan mesleki sırları veriyorum bunları kimseye anlatma olurmu....
.... metraj verilmemişse, kendi ölçümü yaratırdım, yani bir kapı örneğin alırdım bu yaklaşık max. 90cm derdim ve odaları buna göre ölçülendirirdim. veya bir masa olur onu baz alırdım...
iyi çalışmalar.... bir çay söylersin artık bana
merhaba arkadaşlar;
benden bu projeden metraj çıkarmam istendi fakat,buradaki tesisat kablolarını nasıl ölcücem???bi fikri olan varsa lütfen söylesin!!!
ŞİMDİ BURDA SENİN YAPACAĞIN
BLOK İSİMLERİNİN
ELEKTRİK İSİMLERİNE ÇEVİRMEK
BİR ŞEY DAHA KABLOLARI NASIL ÖLÇEBİLİRSİN
ACAD BİLİYORSAN
LİNEAR(DÜZ HATLAR İÇİN)
ALİGNED(DÜZ OLMAYAN HATLAR İÇİN)
KOLAY GELSİN
yeniden selamlar,beyler 1.5mm2 ve 2.5 mm2 lik kabloların haricinde butun metrajı cıkardım.size tek sorum bu binada typical floordan 5 kat var yani toplamda 7 katlı bina,bu 1.5 ve 2.5 lik kablo boyunu bi şekilde sallamam lazım.tahminlerinizi bekliyorum
arkadaş şifreli sorularınız var ne demek istediginizi anlamadı,sorunuz bir daireye ne kadar kablo gider anlamında ise ortalama daireye göre değişir ama 200-300 mt 1,5 300 mt 25 gibi gider carpı daire sayısı