Bu nasıl oluyor ?sesten dolayı şalter attığında
Makinanızın ne olduğu ve şalterin de niye attığı konusunda da bir açıklama yaparsanız daha iyi olur . Şalterden kastınız makinayı besleyen bir tmş ya da sigorta grubu mu ?Çok özür dilerim.
İsteğim şalter attığında siren ya da ışıklı ikaz sistemi her neyse, devreye girmesi.
Sesten dolayı atıyor gibi anlaşılmış yazım yanlışımdan dolayı.
Sesten dolayı anlaşılmıyor. Zaten sürekli şalter pozisyonunu kontrol edecek halleri de yok.
Bu ikaz sistemi için nasıl bir devre tavsiye edersiniz?
artık akım anahtarlı termik manyetik şalter. sürekli olmuyor. nadiren de olsa tedbir amaçlı. 6 ayda 2 kez yaptı. çok sık olan birşey değilMakinanızın ne olduğu ve şalterin de niye attığı konusunda da bir açıklama yaparsanız daha iyi olur . Şalterden kastınız makinayı besleyen bir tmş ya da sigorta grubu mu ?
legrand serisi, yeni bir seri ancak bunda öyle bir şey göremedim. Ben mi göremedim bilemiyorum ancak kontaktörlü düşündüğüm devre olmaz mı?TMŞ lerin ön kapağı söküldüğünde genellikle altına şalterin konumuna göre çalışan yardımcı kontaklar ya da trip açtırma şalterleri eklenebilir . Bu noktada şalterinizin markasına göre tedarik edeceğiniz bir yardımcı kontakla basit bir lamba ya da buzer devresi ile şalterin açtığını anlayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?