100 watlik lamba icin kablo

Elektrik boş zamanlarında hobi olarak yapılacak, el pratikliği ya da yatkınlığı olup ta becerilecek bir iş değildir. Affı yoktur, ikinci şansı yoktur . Meslekten olmayan insanlara bu konu hakkında öğüt vermek , yol yordam göstermek cinayet sebebi olabilir allah muhafaza . Bizim teknik bilgisini ve pratiğini edinmek için saçımızı ve sakalımızı ağarttimiz ( evet sakallarım dahi ağardı ) konularda iki forum mesajı ile tahsil edilemez . Sözüm ilk önce forumdaki teknik arkadaşlara. Lütfen attığınız adımlara dikkat edin.
 
ben çarpılmaktan yoruldum ve çarpılmamayı öğrendim. bir de gereksiz şeyleri öğrenmek isteyenler var, en çok onlar için hikayeleştirip. yapılabilir anlatıyorum. bazen ben bile yetmiyorum. bizlerin bazen yaptığı en büyük hata, elinde ölçü aleti var zannediyoruz konuşuyoruz ki kendimiz gibi zannediyoruz çoğu kişiyi. bir de elinde ölçü aleti bile olmadan soru soranlar var o çok fena.
 
Anladim, bunlar isiginda bir bakayim. Cevaplar icin tesekkur ediyorum herkese.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…