1000kva trafo alacağız. Hangi markayı tercih edersiniz?

neden illa abb anlamadım. ben çok yanan abb gördüm. bence best olmadı maksan. en nihayetinde yerli sermaye.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
çok ucuza kaçma çok da pahalı olmasın.
 
Abb den şaşma derim bizim şirkette yıllardır çalışıyor hiçbir sorunu yok
 
Slm arkdslar bana 1000 kva lık trafo hesabı lazımm detaylı bı sekılde çok zor durumdayım yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim...
 
Slm arkadslar bana 1000 kva lık dagıtım tfarosu hesabı lazım zor durumdayım yardım lutfenn...
 

neye göre tereddütsüz diyorsunuz bilmiyorum. ben abb trafonun da diğer bşr çok trafonunda içini açtım. kontrollerini yaptım ve testlerini yaptım. tereddütsüzderken neleri kıstas aldığınızı belirtirseniz. iyi olur arkadaşlar. ben areva diyorum tereddütsüz. çünkü demonte ettiğim trafoların içinde en düzgün duranı arevanınkiydi.
 

yukarda eleştirdiğiniz arkadaşın aynısını siz yapmışsınız. ben de diyorum ki açtığım trafoların içinde en düzgünü X marka trafo. bu bizi bir yere götürmez.
 
Bence best yabancılar bile best alırken bizim ithal mallara olan sevdamız neden bitmek tükenmek bitmiyor anlayamıyorum.en son 4 adet best kurduk gözün kapalı al derim en azından senin dillinden anlayan bir muhatabın olacagını unutma.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…