12 Kablolu American Motor Bağlantısı

bu üçgen değil çift yıldız bağlantıdır. bu motorda low voltage (220 VAC) üçgen bağlantıyla olur paralel yıldız bağlantı ile 380 VAC de yani medium voltage da çalışır seri üçgen yaparsan 440 VAC de high voltage da çalışır.

Sayın toranaga,
D ve Y harflerinin ne manaya geldiğini bilmekteyim,burada sürçü lisan olmuş, bu meyanda beni düzelttiğiniz için teşekkür ederim, dediğim gibi bu motorla daha önce karşılaşmadım, genel olarak sadece high-low seçeneği bulunmakta.
saygılar

Son düzenleme:
Motorun çift sargılı ve her sargı gerilimi 220 vac 1. bağlantıda paralel üçgen dolayısı ile gerilimi 220 vac 2. de paralel yıldız gerilim 380 vac 3.de seri üçgen 220+220 =440 vac bu kadar
i

Hocam teşekkür ederim... Bağlantıları birleştirince sizin söylediğinizin aynısı çıkıyor...

Sizin söylediğinizden farklı bir bağlantımı söyledikte sakın fikir yürütmeyin diyorsunuz?
canyener arkadaşin dediği bağlantı doğru benımde başima geldı karşi uçları köprüledim azdaha motoru yakacaktım. o içten yıldız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…