12 volt akü enerjisi ile 220 volt'luk budama testeresi çalıştırma

sayın cnc araştırma çok teşekkur ederım gonlunden geçmezse bukadar uğraşip resım koymazsın gerçeğı kadar değerlı ıkram tekrar teşekkurler ıyı akşamlar sayın by lent arkadaşimiz sanırım markete gıttı şeker almak için)

 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
sayın arkadaşım neden monofaz bir jeneratör almıyorsun sessiz olanından al uzatma seyyar kablonu tak keyfine bak
 
Sayın Tekin126 rica ederiz, hoş temenniler bu ortamlardan yapılabilen en iyi işlerden olsa gerek...
Esasen kültürümüz de sağlam temeller ile birlikte olsa da yoğun zararlara muhattap olsa gerek ki evvelden bir araştırmadan bahsedilmişti, Dünyada insanların birbirine en çok güvenemediği ülke Brezilya, 2.si ..
Hayırlı akşamlar..
 
Şeker küp mü olacak toz mu)
Merhabalar konu nerden dolaştı bana geldi anlamadım neyse dün patron geldi fazla nete bakma fırsatım kalmadı biraz yorumlara göz attım beğen dedim hepsi bu ama bugün bütün gün burdayım
Böyle bi icadı ilk gördüğm andan beri nası olur da bizden(Türklerden) çıkmaz anlam veremedim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…