Videoda görünen sadece dairesel yönü doğrusal yöne çeviren mekanizmam. Motor görünmüyor. Soft start bana başlangıç için lazım. Hem akünün sağlığını hemde diğer parçaları korumak icin. Sonrası yine sabit hızda olacak zaten. YouTube videosundaki devreler yüksek ampere dayanirmi bunu siz iyi anlarsınız diye düşünüyorum.1- videodaki elektrikli bisiklet motoru
2- sen şarjlı matkap kullanıyordun
3- demir kapı işinden anlamam ama bu güne kadar gördüklerimin hepsi sabit hızdaydı
4- demek ki soft start değil redüktörlü bir motor lazım.
5- bunlar benim sesli düşüncelerim, istediğinizi dikkate alınız.
arkadaşım yazdıklarımı iyice okudun mu acaba? şarjlıların nerdeyse hepsi tetikten soft starttır yada biz sanayici ağzıyla torkludur. elindeki şarjlı zaten soft kalkış yapıyor neresini anlamıyorsun.ben onu anlamıyorum. yani yumuşak kalkış yapan bir cihazı bir daha mı yumuşak kalkış yaptırmayı düşünüyorsun. eğer kafandaki buysa ben anlamam o işlerden.Videoda görünen sadece dairesel yönü doğrusal yöne çeviren mekanizmam. Motor görünmüyor. Soft start bana başlangıç için lazım. Hem akünün sağlığını hemde diğer parçaları korumak icin. Sonrası yine sabit hızda olacak zaten. YouTube videosundaki devreler yüksek ampere dayanirmi bunu siz iyi anlarsınız diye düşünüyorum.
yazdıklarınızı okudum anladım. Mekanizma uzaktan kumandalı olacak yani röleler ile kontrol edilecek. Tetik mekanizmasını kullanamayacağım haliyle. Bu nedenle soft kalkış gerekli.arkadaşım yazdıklarımı iyice okudun mu acaba? şarjlıların nerdeyse hepsi tetikten soft starttır yada biz sanayici ağzıyla torkludur. elindeki şarjlı zaten soft kalkış yapıyor neresini anlamıyorsun.ben onu anlamıyorum. yani yumuşak kalkış yapan bir cihazı bir daha mı yumuşak kalkış yaptırmayı düşünüyorsun. eğer kafandaki buysa ben anlamam o işlerden.
ordaki sistemlerin hepsi 220v ile çalışan koca koca motorlara sahip ve hepsi bu iş için dizayn edilmiş. Benim amacım eldeki hurda malzemelerden bir ürün ortaya çıkarmak. Yapmak istediğim işte belli yardım istediğim konuda. Burda fikirden çok bilgi istenir. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz hiç anlamadım. Forumda başlık başlık gezip bilgi isteyen kullanıcılara fırça çekip ego tatmini mi yaşıyorsunuz yoksa bilgi isteyenlere fikir mi dağıtıyorsunuz anlamadım. Bilmiyorsanız ya hiç yazmayın ya da bilmiyorum deyin bitsin.https://www.google.com/search?client=opera&q=demir+kapı+motoru&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
https://www.akakce.com/arama/?q=otomatik+kapı+motoru
bak küçücük bir arama yaptım, buradaki motorların hiç biri soft start değil, hepsi redüktörlü. bas tuşuna açılsın, bas tuşuna kapansın. soft starta benim kafam basmıyor. sonuçta kapı senin nasıl istersen öyle açar kaparsın. size kolay gelsin. ben artık ne yapın derim ne de yapmayın.
Burada sizden maddi bir talepte bulunmadan elinden geleni yardımı yapmaya çalışan insanlara bence biraz daha nazik olsanız daha şık olur . Fırça atılacak insanlar parayla o işi yapıyorlar.ordaki sistemlerin hepsi 220v ile çalışan koca koca motorlara sahip ve hepsi bu iş için dizayn edilmiş. Benim amacım eldeki hurda malzemelerden bir ürün ortaya çıkarmak. Yapmak istediğim işte belli yardım istediğim konuda. Burda fikirden çok bilgi istenir. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz hiç anlamadım. Forumda başlık başlık gezip bilgi isteyen kullanıcılara fırça çekip ego tatmini mi yaşıyorsunuz yoksa bilgi isteyenlere fikir mi dağıtıyorsunuz anlamadım. Bilmiyorsanız ya hiç yazmayın ya da bilmiyorum deyin bitsin.
tamam ben kötü çocuğum,ordaki sistemlerin hepsi 220v ile çalışan koca koca motorlara sahip ve hepsi bu iş için dizayn edilmiş. Benim amacım eldeki hurda malzemelerden bir ürün ortaya çıkarmak. Yapmak istediğim işte belli yardım istediğim konuda. Burda fikirden çok bilgi istenir. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz hiç anlamadım. Forumda başlık başlık gezip bilgi isteyen kullanıcılara fırça çekip ego tatmini mi yaşıyorsunuz yoksa bilgi isteyenlere fikir mi dağıtıyorsunuz anlamadım. Bilmiyorsanız ya hiç yazmayın ya da bilmiyorum deyin bitsin.
Kızımın akülü arabasının gaza bastiginda yavaş yavaş hızlandığını hatırladımSoft start işinizi görmezmi ? Acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?