by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 16 Kas 2019 #11 emre81tr' Alıntı: sadece gerilimi değil aynı zamanda voltajıda görmek istemiştim Genişletmek için tıkla ... Sanrım akım (amper) kast ettiniz gerilim ve voltaj aynı anlamdadır.
emre81tr' Alıntı: sadece gerilimi değil aynı zamanda voltajıda görmek istemiştim Genişletmek için tıkla ... Sanrım akım (amper) kast ettiniz gerilim ve voltaj aynı anlamdadır.
Konu Sah emre81tr Üye Katılım 9 Nis 2018 Mesajlar 10 Puanları 1 Yaş 44 16 Kas 2019 #12 Aynen öyle şimdi şemalar havalarda uçuşuyor güzelde kafa gitti tabi Elektronik çok derinn konuymuş, ben voltmetreyi bağladım o kolay , ama arabada 2 adet motor var 12v orda kaldım yok mu hiç benim gibi
Aynen öyle şimdi şemalar havalarda uçuşuyor güzelde kafa gitti tabi Elektronik çok derinn konuymuş, ben voltmetreyi bağladım o kolay , ama arabada 2 adet motor var 12v orda kaldım yok mu hiç benim gibi
Konu Sah emre81tr Üye Katılım 9 Nis 2018 Mesajlar 10 Puanları 1 Yaş 44 18 Kas 2019 #13 20w monokristal Panel geldi, şarj regülatörü bekliyorum , aça direk panellerin çıkışlarından direk şarj regülatörü bağlamalı mıyım
20w monokristal Panel geldi, şarj regülatörü bekliyorum , aça direk panellerin çıkışlarından direk şarj regülatörü bağlamalı mıyım