14 adet lga 775 işlemci ile eski bilgisayar parçalarımı nasıl değerlendiririm

ubuntu 14.04 gördüm gözlerim pörtledi. güncelleme alamaz ki bu.

ubuntu 14.04 gördüm gözlerim pörtledi. güncelleme alamaz ki bu.
Eminemisin.. Pardon emine bayan ismi. EMİN misin
Ben köydeki PC de kurulu olan UBUNTU STUDIO 12:04 için bile güncelleme alabiliyorum

LTS sürümlerinde hala prestij açısından güncelleme yayınlanmakta ve indirilebilmektedir.
Tüm Linux mint sürümleri LTS özellikli olabilmektedir. Ancak çekirdek yapısının değişmesi sistem kararsızlığına sebebiyet verebildiği için, üst sürüme geçebilmek için yeni kurulum önerilmektedir.

evet tamam lts olduğunu unutmuşum.

Buradaki bileşenlerden dual core 6300 ve ddr2 2gb rami toplayıp download bilgisayarı olarak kullanabilirsin bir ihtimal.
Tabii internet hızın çok yüksek değilse
Normal hızda bir internetin varsa SSD ekleyerek bu sistemi kullanabilirsin diye düşünüyorum.

Satma konusuna hiç girmedim çünkü alıcısını bulmak oldukça zor maalesef bu tür eski bileşenlerin.

Son düzenleme:
Durum o kadar kötü demek bir bilgisayarcıya versem işlemcinin tanesine 15 tl verse yaşadım biraz para biriktirip am3 ddr3 sisteme geçebilirim
1500 tl gibi bir para biriktirmem lazım bir bilgisayarcıda takaslayıp yada satabilirsem çok güzel olacak

AMD işlemcilerden performans alabilmen için anakartın çok kaliteli olması lazımdır.
Aksi takdirde bizim Okingurt gibi gudurabilirsin
En iyisi QUAD destekleyebilen bir anakart ve iyi bir QUAD işlemci ile elindeki DDR2 ramleri bile kullanabilirsin.

400 tlye am3 ddr3 anakart ile athlon 640 8gb ram daha cazip geliyor ve quad işlemciler pahalı be hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…