15 kg kasaları yukarı çıkartıp hazneye boşaltabilecek sistem

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Makoto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Makoto

Üye
Beyler cümleten S.a bir 1.5 M yüksekliğinde makineye operatörler kasa kaldırıp kauçuk malzemeyi makineye boşatıyor Ben en uygun şekilde plc ile haberleşme altyapısına sahip basit bir sistem yapmak istiyorum kasayı 1.5 M kaldırıp sonrasında ters çevirip hazneye boşaltacak transpalet mantığında zincirli sistem mi kullanmalıyım ne önerirsiniz basit ucuz dayanıklı bir sistem olmalı şimdiden teşekkürler

PLC ye gerek kalmayabilir.
Önce kaldıracağınız ağırlığı ve hızı yazın.
Mekanik olarak yapabilme bilginiz var mı?

Kolay gelsin

Hocam operatör makineye referansa göre parametre giriyor ben operatör faktörünü komple ortadan kaldırmak istiyorum yani bir havuzda referansların parametreleri kayıtlı olucak hangi referans geldiyse o referansın parametrelerine göre sistem otomatik çalışacak yani önce kasa üzerindeki barkod okunacak sonra referansa göre parametreler neyse parametre bilgileri plc ye otomatik yüklenecek sonrasında kasa yukarı kalkacak hazneye boşaltılıp çapak alma işi tamamlanacak bu işlemler için plc gerekli mi ya da kasa kaldırma mekanizması ayrı diğer mekanizmalar ayrı mı çalışmalı kasalar max 15 kg hız çok önemli değil sadece ucuz ve dayanıklı olması önemli bilgileriniz için teşekkürler.

Motor hızı, güç ile ilgili bu da maliyetinizi etkiler, onun için en yüksek hızı belirlemekte fayda var.

Ayrıca yukarı kaltıktan sonra nasıl boşaltacak.
Daha bir çok soru çıkacak, onun için asıl istediğiniz veya benzerlerinin, resim, video, veya döküman bilgileri faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…