Öncellikle konulara olan ilginiz ve yardım ettignz için teşekür ederim.Kumanda teknigini tam olarak kavrıyamadıgm için biraz zorlandım soru şu Start butonuna basıldıgında motor periyodik olarak 1 dakika çalışacaktır 1 dakika duracaktır. Motorun bu şekilde çalışması durdurma butonuna basılıncaya veya aşırı akım rölesi atıncaya kadar devam edecektir. Ekts de nasıl çizebilrm.
YOK ABİ AÇILDI Ben telefona indirdigim için açılmıyomş PC Ye indirince açıldı sıkıntı yok yani bide bu devrenin kumanda ve güç pano detaylarının çizimi lazım onu nasıl yapabilirm.Otoket le çizip ayarlasam çok uzun sürer + otoket programı yüklü degil Pcde ne yapacagım.
İstediğin çizim ektedir. İki zaman rölesi yerine, flasör zaman rölesi kullanılmışdır. Piyasada bulunabilir malzemedir. Durma ve calısma zaman ayarların ı müstakil yapabilirsiniz.
Kolay gelsın, sorun olursa yazın.
Bu çizimi başka bir arkadaşında isteği olarak paylaşdım, dikkatli bir arkadaş, K+-4 kontöktör rölesi üzerındekı flaşör zaman rölesi kontağının K3 olarak etiketlenmesi gerektiğini farketmiş ve ikaz etti. Teşekkür ederim kendisine..