2,5 Nya kablo şofben çalıştırırmı?

Miss gibi demirdöküm gazlı şofben banyonun dışında 20 yıldır bakımsız çalışıyor birkez lastik değişimi oldu o kadar. Canımı pazarda bulmadım ki neden riske gireyim.
Sen Allah bilir bungee jumping de yapmamışsındır hiç ömründe. Hiç heyecan ruhun yok abi :)

Tüplü olsa nostaljik ürün diyecektim.😁 Banyoya girmeden önce tüpün ağırlığını elle yoklayarak banyo süresine karar verirdik. 😁
Daha eskiden galvaniz kazan vardı içine plastik saplı rezistans daldırıp ısınınca fişi çekip maşrapa ile yıkanırdık sonra termosifonla tanıştık. Mermer kurnamız vardı 😁

O zaman yine hatıra anlatayım. Gençlik zamanında doğalgaz nerede . Isıtma merkezi kömür kaloriferi, banyo gazli şofben. Bir gün banyoya girdim tüp bitti bitecek . Akıllı benim ya tüpü ters çevirip yere koydum biraz daha dayansın diye . Tabi bir süre sonra şofben tıkanıp pert oldu malesef . Sevgili babam yenisini almak zorunda kaldı :)

Su kazanlı katı yakıt sobaları vardı Bingölde mezrada asteğmenken onunla yıkandım hep efsaneydi. Yazın sıkıntıydı ama kışın mükemmeldi.
Geçen onunla ilgili hatıraları da anlattık sen yoktun abi :) Terlemekten yıkanıp temizlenmeye fırsat bulunamayan dehşet ötesi sistem :)

Forum istatistikleri

Konular
129,827
Kullanıcılar
452,650
Son üye
HiAxiSeytan

Yeni konular

Geri