kocamanusta
Profesyonel Üye
https://www.convertworld.com/tr/elektrik-direnci-direnc/ohm.html bu sitede çevirici var sizin işinizi kesinlikle görür sen niye böyle bişey sordun ozaman diyiceksin bn sadece bilgili arkadaşlar ile tanışmak istiyorum çünkü çevremde Elektronik ile uğraşan bilgili biri yok ve akıl akıldan üstündür.
değerli @Rıdvann34 nası küçükbaş hayvan ile büyükbaş hayvan arasında fark varsa küçük me ile büyük Mö arasında da nicelik bakımından fark var. bu ayırıma dikkat etmediğiniz için mesaj sahibi sizi anlamadığını ifade ediyor.
Söylediğiniz gibi anfi devresi ve bu yüzden devre çalışmadı elimdeki dirençleri seri bağlamak istemiyorum çünkü bunu firma kabul etmiyor geri dönüş olur o yüzden direnç bulmam lazım ama bayram nedeni ile kapalı her tarafBu direncin devrede ne görev yaptığı çok önemli. Bir anfi devresinde yada hassas olcum devresinde bu direncin değeri çok önemli ama bir besleme devresindeki deşarj direnci ise o kadar önemli olmayabilir.
Bu ara sizin direnc nerede kullanılıyordu?
Haklısınız.
Bana bildirim gelmedi
@Rıdvann34 (Umarım bildirim gelir.)https://www.convertworld.com/tr/elektrik-direnci-direnc/ohm.html bu sitede çevirici var sizin işinizi kesinlikle görür sen niye böyle bişey sordun ozaman diyiceksin bn sadece bilgili arkadaşlar ile tanışmak istiyorum çünkü çevremde Elektronik ile uğraşan bilgili biri yok ve akıl akıldan üstündür.
Forum bunun için açılmış bilgi paylaşalım diye maksadın dısına çıkan ustayım diye gezen iskembeden atanlar çok sor bakım arkadaşa bana 1 miliohm direç bulmuş m Si küçük olandan olsun ama ahaha ustalara bakhani ''acıma yetime...'' diye bi söz var ya bu konuyu süper özetliyor.
sen önce Türkçe yazmayı öğren. sonrada soru sormayı öğren. ne yapalım bizim ustalığımız bu kadar, beğenmiyorsan yolun açık olsun.Yok hocam o onu özetlemez
Forum bunun için açılmış bilgi paylaşalım diye maksadın dısına çıkan ustayım diye gezen iskembeden atanlar çok sor bakım arkadaşa bana 1 miliohm direç bulmuş m Si küçük olandan olsun ama ahaha ustalara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?