tam olarak ne dediklerinizden anlamadım dalğasınamı yazdınız bilemiyorum15 çalıştıktan sonra değişen ne olabilir? su akıtmaya başlıyor. Soruyu bu noktadan başlayarak sormalıyız diye düşünüyorum. Prize direk takılan enerji / güç vs. ölçen analizatör bulup sadece buzdolabını hep ölçse , su akıtmadan ve akıtmaya başladıktan sonra gözleme yaparak arızalı elemanı bulmada yardımcı olabilir.
kanal açık suyu dökmemle aşagıya inmesi bir oluyorSu damlatiyor ise zaten ısıtıcılar çalışıyor demektir. Sorun bence suyun gittiği kanallarda. Su gitmiyor ise iceri akar. Drenaj sistemini kontrol edin. Dolaba ustten su dokun bakalım su kompresöre kadar gelecek mi
bu aleti aldık diyelim neyini ölçmem gerekiyorKusura bakmayın bazı kelimeler otomatik düzeltilmiş ve anlamsız hale gelmiş, düzenliyorum. Bahsettiğim urun şöyle bir eleman :
https://www.google.com/search?q=pri...0938445&biw=800&bih=1280#imgrc=ZeKYAjEBT8WCJM
O aletle her gün 3-4 kere aynı saatlerde tükettiği gücü kaydedip, arızaya gectiğinde de kaydetiğimiz gücleri karşılaştırmayı düşünmüştüm. Ancak siz bütün elemanları yenileyip , çalıştığını gözlediğinize göre benim yöntemim anlamını kaybediyor. Sıra dışı bir arızanız var, geçmiş olsun.kanal açık suyu dökmemle aşagıya inmesi bir oluyor
15 gün kadar süre çalışıyor tahminim ondan sonra buzlanma oluyor ve kanal tıkanıyor
sorunu çömedim gitti
sadece evap üzerindeki ısıtıcı kaldı değişmedik onuda kontrol ediyorum çalışıyor omaj degeri düzgün
kafayı bozacam çok ilginç sorun nerede
evap üzerindeki ısıtcı omaj düzgün olsa bile ve ben 220w verdim ısıtıyor telleri yinede zamana dayalı verim düzermi değiştirmek gerekirmi
altaki bile normal di alümünyum olan ısıtıcı oda çalışıyordu onuda değiştridim
bu aleti aldık diyelim neyini ölçmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?