ATAŞ Mühendislik Profesyonel Üye Katılım 28 Eyl 2006 Mesajlar 1,389 Puanları 281 Konum Konya 18 Nis 2020 #21 Auseng' Alıntı: Onu düşündüm fakat şuanlık amacım devrenin kumanda devresini doğru çizmiş olmak. Şu sıralar okullar açık olmadığı için kumanda panosunda uygulayamıyorum o yüzden buradan soruyorum. Çalışır mı diye? Genişletmek için tıkla ... Devren bu halde çalışır, ancak motor çalışmazken F butonuna basınca dinamik frenleme niçin çalışıyor?
Auseng' Alıntı: Onu düşündüm fakat şuanlık amacım devrenin kumanda devresini doğru çizmiş olmak. Şu sıralar okullar açık olmadığı için kumanda panosunda uygulayamıyorum o yüzden buradan soruyorum. Çalışır mı diye? Genişletmek için tıkla ... Devren bu halde çalışır, ancak motor çalışmazken F butonuna basınca dinamik frenleme niçin çalışıyor?
Konu Sah Auseng Üye Katılım 16 Nis 2020 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 26 18 Nis 2020 #22 mehmetemin' Alıntı: Devren bu halde çalışır, ancak motor çalışmazken F butonuna basınca dinamik frenleme niçin çalışıyor? Genişletmek için tıkla ... Onu becerememişim o zaman çünkü bilmiyorum.
mehmetemin' Alıntı: Devren bu halde çalışır, ancak motor çalışmazken F butonuna basınca dinamik frenleme niçin çalışıyor? Genişletmek için tıkla ... Onu becerememişim o zaman çünkü bilmiyorum.