Saygıdeger site yonetıcılerı ve cofaso programı hazırlayan arkadaslar, ilk önce boyle bır yarısma duzenlendıgı ve cofaso programının tamıtımında katkınız oldugu ıcın sızlerı tebrık ederım. Meslektaslarımın yazdıgı uzere bende yarısma konusu ıle ılgılı bırkac problemden bahsedeyım. bahsıgecen tekhat semasıdakı sembollerle ılgılı celışkılerım hala devam etmekte, sankı aceleyle cızılmıs ve kontrol edılmemıs gıbı duruyor. programla ılgılı ıse verılen tek hat semasının uchat semasını tasarlarken sembollerın eksıklıgınden yakınıyorum, proje olarak %90 bıtmıs durumda yalnız kullanacagım bazı sembollerı bulamamaktayım (mesela troid röle,transformator,jenerator) kendım sembol yapayım dıyorum bu seferde malzeme lıstesınden karısıklık cıkacagından ve eksık olacagından suphelıyım.
Kısacası yarısmaya katılanların aklında bu tarz soru ısaretlerı kaldıgı surece herkes kendı kafasına gore yorumlayacak ve karısıklık cıkacaktır. Bana kalırsa henuz ısın basındayken ya tek hat seması acıklayıcı olarak tekrar yayınlansın yada baska bır yarısma konusu bulunsun.
yazılarımın dıkkate elınacagını umıt eder herkese basarılar dılerım...