22 kwlık asenkrom motor 100 kw lık şarteli attırabilir mi

karasercan

Üye
merhabalar arkadaşlar geçenlerde 22 kwlık bir motor kontrol panosu yaptım yıldız ücgen bağlantı müşterim 100 kwlık şartelimi attırıyor sistemin çalışmadığını idda ediyor ben oradayken herşey çalışıyordu kablolarda ısınma yoktu ben gidince sıkıntı olmuş diyor parayı vermemek için bahane üretiyor gibi geldi ben istanbuldayım firma agrıda böyle birşey mümkün olabilir mi motor normal dönüyor ama üçgene geçtikten sonra şartel attırıyor motor koruma röleside var deneyimli abilerimizden destek

Böyle bir şartel bilmiyoruz efendim. Foto paylaşmanız mümkün mü?
bende bilmiyorum müşteri biraz çakal paramı vermemek için yalan söylüyor büyük bir ihtimallede motor koruma şarteli atmadan motor tesisatın şartelini attırabilir mi motor diyelimki attırdı o şarteli motor zarar görmeden o şarteli atırabilir mi üçgen bağlantıda çalıştıktan sonra şartel atıyormuş

Şalterde magnetik açma ayarı var ve düşük ayara alınmış veya magnetik değer yanlış seçilmiş ise,açma olabilir.Şalter tipi veya fotoğraf gerekir.Motor,neyi tahrik ediyor ve yolverme şekli nedir ?

Şalterde magnetik açma ayarı var ve düşük ayara alınmış veya magnetik değer yanlış seçilmiş ise,açma olabilir.Şalter tipi veya fotoğraf gerekir.Motor,neyi tahrik ediyor ve yolverme şekli nedir ?
yag pompasını tahrik ediyor yıldız üçgen yol veriyorum ben oradayken saatlerce çalıştırdım hiç bir şekilde sigorta atmıyordu ben gittikten sonra direk tesisatın anaşartelinden verdik dedi yine atıyor 100 kw lık şartelmış(!) ben öyle bir şartel görmedim orada ama müşteri öyle idda ediyor

siz gittikten sonra bağladıkları şalter başka yükleride besliyordur. ilgili motor devreye giriş anında total akımı arttırdığı için şalter açma yapıyordur. akşam akşam ağrı dağı'na çıkmayalım diye bi tahminde bulunayım dedim.

Fotoğraf malumatı yok anlaşılan. Peki klavyenizde noktalama işaretleri ve büyük küçük harf seçimi var mı? Lütfen soru sorduğunuz insanlara ve Türkçe ye biraz saygı.

Fotoğraf malumatı yok anlaşılan. Peki klavyenizde noktalama işaretleri ve büyük küçük harf seçimi var mı? Lütfen soru sorduğunuz insanlara ve Türkçe ye biraz saygı.
hocam kusura bakmayın sinirden alel acele yazıyorum. Fotograf atmamak için direniyor müşterimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…