220 v 50 hz ile carpildim

220 nasıl düşüktür kardeş naptın sen ya. kablo eriyor kısa devre olunca.
bu arkadaşta saırım şalter değil kar atmış. şanslı imiş de çünkü kar olmuyor çoğu binada-bizde yok-şalter olaydı öldürene kadar şalter atmaz.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
ateşleme bobinleri anlık vvurur 1200v de kare dalga eht hattı ise o da zıplatabilir. ama çok zararı olmaz
 
S.aleykum çok geçmiş olsun insan ların vucut direncleri herkesin farklıdır bence bi doktora görünmekte fayda var en azından dan kafanın rahatlar bişey yoksa bile
 
Ya bide profil resmin kardeş değiştir bence kötü. Sert bi poz vermişsiniz eminim öyle degildirsin
 
Merak etmeyin,onun bu sert ve haşin bakışının altında yardımsever,içi dışı bir (Çok harbi) gözüpek ve çok delikanlı bir karekter de saklıdır.Bu resim sedece göstermelik veya sadece bir formalitedir.Zamanla bunu görüp çok iyi anlayabileceksiniz.Kolay gelsin.
 
Ona bakacak olursanız kalem pillerin + ve - uçlarına bir iletken bağlayıp kısa devre ettiğinizde bile iletken ısınıp erimeye başlıyor. Bu sizin kullandığınız sisteme göre değişir. Aynı şekilde bizim binamızda da Kaçak Akım Rölesi kullanılmıyor sadece basit bir sigorta ile korunuyor üstelik onlar bile eskimişti sonradan küçük arızalarda bile atmaya başlayınca değiştirip Siemens sigorta taktırdık. Boşuna Kaçak Akım Rölesinne hayat kurtarma rölesi demiyorlar
 
Ya bide profil resmin kardeş değiştir bence kötü. Sert bi poz vermişsiniz eminim öyle degildirsin
bnunu kime dedin usta merak ettim
Ona bakacak olursanız kalem pillerin + ve - uçlarına bir iletken bağlayıp kısa devre ettiğinizde bile iletken ısınıp erimeye başlıyor.
1.5 v insan için sıkıntılı bir gerilim değil.
şöle düşün. insan vücudu birkondansator. sen buna verebileceğin maks değer 50 v bunu aştığında kondansatorde ne olursa insanda da o olur aşağı yukarı.
kar aslıdna çok gerekli bir şey. ama kar ne yazık ki kullanılmıyor.
 
Aynen malesef ki her apartman panosunda bulunmuyor. Bazı apartman yöneticileri de maaliyeti fazla olacağını düşündüğünden takılmıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…