220 voltu 380 volta dönüştürme

Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Binaya kadar 3 faz gelir bina içi tek faz iç tesisat ayrı, yine jeneratöre kadar 3 faz çekilmeli ki Şebeke gittiğinde ATS görev yapabilsin jeneraötürn ürettiği şebekeye dağıtılsın.
 
Slm arkadaşlar benım hayretle takıp ettığım bu konu hesabını yapmadan mı bu işlere kalkılıyor. Hem iş yeri hem jeneratör alınıyor hemde şebekeden monofaze hat çekılmiş. Varsayalım çekılen hat önceden çekılmiş olsun, lakin bunu trifazeye çevirmek mı zor geliyor. Çevrılse yük dengesi daha rahatlıyacak ve her türlü sistemi kurma olanağı olmuş olacaktır. Trifaze sistemde hem mono hemde trifazeden yararlanılırken neden ıllada monofaze sistem? Bence malıyet açısındanda uygun olacağına inanıyorum ilerisi için. Kolay gelsin.
 
yanlış hatırlıyor olabılırım ENDA devir kontrol cihazlarında 220 gırış 380 volt çıkışlı olan cihazları vardı araştırmanızı tavsıye edeceğım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…