22kw ve 18kw motor ıcın pano malzeme gereksinimi

Ali hocam merhabalar kis kosullari sebebiyle makineyi fabrikaya dun itibariyle aldik insallah onumuzdeki haftaya kadar tablo montajimiz bitecek sonuclari paylasacagim insallah/

birde hocam bu Elektronik motor devir dusuruculerde monofaze motor icin olanlarin fiyatlari daha uygun sayet monofaze motor alip reduktoru ona baglasam guc acisindan sorun olurmu

ornek 220 volt 1.2kw monofaze ile ayni gucte trifaze motorun farki yoktur degilmi hocam ikiside ayni islevi gorur?

saglicakla kaliniz

Motorlarin gucu ayni oldugu birsey farketmez hocam tek fazli motor da kullanabilirsiniz ama bu sefer de kontrol panosundaki ekipmanlari da degistirmeniz gerekir o ekipmanlar 3 faz icin kullaniliyor

hocam cevabiniz icin cok tesekkurler

bunu yeni bir coklu dilme makinesi yapacagim insallah onun icin sordum suanki makineyi disli yontemiyle cozduk cok sukur /

saygilar

Ali hocam merhabalar bugun itibariyle makineyi test ettik cok sukur hocam hersey yolunda gayet sorunsuz calisti ilginiz alakaniz ve samimiyetiniz icin cok tesekkur ediyordum sizin yardimlariniz olmazsa pano isini yapacagimi hic sanmiyordum sayenizde simdi burda elektrikcilere hava bile atiyorum

hayirli olsun ugur hocam, eger yardimim dokunduysa ne mutlu bana,eger herhangi bir sorunuz vb. olursa ben ve forumdaki diger arkadaslar elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz

eksık olmayın hocam hem sıze hemde sızın neznınızde forum uyelerıne cok tesekkurler .vıdeoyuda yukleyecegım ama boyut buyuk oldugu ıcın yukleyemedım daha kısa bır vıdeo ıle paylasacagım ılerleyen gunlerde saglıcakla kalınız.

saygılar

Ali hocam makinanın son hali busekilde.

Şuan sorunsuz çalışıyor.

Ekli dosyalar

• 20141116_150815.jpg
    608.7 KB · Görüntüleme: 46
Sizin adiniza cok sevindim hocam sorunsuz calisiyorsa,hayirli ugurlu olsun

Ali hocam merhabalar

insallah iyisinizdir uzun zamandir islerden dolayi firsat bulamiyordum foruma girmek icin nasilsiniz diye sormak istedim .

hocam bu arada makinamiz gayet guzel sekilde calisiyor hatta birkac siparis almak uzereyim/

hayirli gunler diliyorum

saygilar

Tesekkur ederim hocam sagolun ,umarim siz de iyisinizdir,makina tozlu ortamda calisiyordur muhtemelen ,duruma gore haftada bir kere panoyyu ve motorlari temizlemenizde fayda var,panonun icinde isinma gibi durumlar olusuyorsa bi adet kucuk bi fan koyup bi de havalandirma boslugu olusturursaniz hava surkulasyonu saglar isinmayi engellersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…