Karansa Üye Katılım 6 Ağu 2016 Mesajlar 47 Puanları 1 Yaş 28 6 Haz 2019 #1 Elimde başlıkta belirtmiş olduğum motordan var ve ben bunu hobi matkabı yapımında kullanmak istiyorum. Siz değerli ustalarıma sorum bu motor 220V AC gerilimde çalışır mı? Çalışırsa problem yaratır mı? Şimdiden teşekkürler.
Elimde başlıkta belirtmiş olduğum motordan var ve ben bunu hobi matkabı yapımında kullanmak istiyorum. Siz değerli ustalarıma sorum bu motor 220V AC gerilimde çalışır mı? Çalışırsa problem yaratır mı? Şimdiden teşekkürler.
GUNAY ELEKTRIK Paylaşımcı üye Katılım 7 May 2011 Mesajlar 960 Puanları 106 Yaş 62 Konum İSTANBUL 6 Haz 2019 #2 Bildiğim kadarıyla doğru akımı AC akımına çeviren adaptörler var onunla çalıştırman olası. Yoksa DC i AC ile çalıştırman mümkün olmaz diye biliyorum.
Bildiğim kadarıyla doğru akımı AC akımına çeviren adaptörler var onunla çalıştırman olası. Yoksa DC i AC ile çalıştırman mümkün olmaz diye biliyorum.
Konu Sah Karansa Üye Katılım 6 Ağu 2016 Mesajlar 47 Puanları 1 Yaş 28 6 Haz 2019 #3 GUNAY ELEKTRIK' Alıntı: Bildiğim kadarıyla doğru akımı AC akımına çeviren adaptörler var onunla çalıştırman olası. Yoksa DC i AC ile çalıştırman mümkün olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam dediğiniz adaptörü bir araştırayım. Motorun yanma olasılığına karşı denemedim AC vermeyi zaten. Maalesef bu şekilde bi adaptör bulamadım.
GUNAY ELEKTRIK' Alıntı: Bildiğim kadarıyla doğru akımı AC akımına çeviren adaptörler var onunla çalıştırman olası. Yoksa DC i AC ile çalıştırman mümkün olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam dediğiniz adaptörü bir araştırayım. Motorun yanma olasılığına karşı denemedim AC vermeyi zaten. Maalesef bu şekilde bi adaptör bulamadım.
silvestir Profesyonel Üye Katılım 10 Ağu 2011 Mesajlar 2,769 Puanları 656 6 Haz 2019 #4 DC motor aç ile çalışmaz. En azından bir diyot ile dogrultman lazim
Konu Sah Karansa Üye Katılım 6 Ağu 2016 Mesajlar 47 Puanları 1 Yaş 28 6 Haz 2019 #5 Biraz daha açarsanız sevinirim. silvestir' Alıntı: DC motor aç ile çalışmaz. En azından bir diyot ile dogrultman lazim Genişletmek için tıkla ...
Biraz daha açarsanız sevinirim. silvestir' Alıntı: DC motor aç ile çalışmaz. En azından bir diyot ile dogrultman lazim Genişletmek için tıkla ...
canerland Üye Katılım 24 Eyl 2006 Mesajlar 506 Puanları 6 8 Haz 2019 #6 Bende biraz daha açıyorum köprü diyot
sonsuzevren33 Üye Katılım 6 Ocak 2013 Mesajlar 129 Puanları 1 Yaş 39 8 Haz 2019 #7 Motor kaç wat küçükse köprü olur bence de