elektrikçicüneyt
Profesyonel Üye
s..a. arkadaşlar 24vdc bobinin yaklaşık hızı 20 mili saniye ben b hıızı daha aşağıya çekebilirmiyim?10 milisaniye kadar olabilir.intenette araştırdım.trisör veya triac devrelerin hızlı çalışmasını sağlıyormuş.0.01 mili saniyede çalıştırabiliyormuş.
1-)24 vdc de bu elemanları kullanabilirmiyim?ve bunların özelliklerine göre numaraları var üstünde hangi tristör veya triac'ı kullanabilirim.(internetten aradım numaraları var ama ne voltajı yazıyor nede özelliği)
2-)24 vdc şebeke bağlama şemasını bulabilirmiyim?(ucunda röle veya bobin olacak devre)
bunlarla bu devreyi yapamazsam nasıl bir malzeme veya devre kullanmalıyım.
bu konuda bilgisi olan akadaşlarımızın yardımlarını bekliyorum.ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
1-)24 vdc de bu elemanları kullanabilirmiyim?ve bunların özelliklerine göre numaraları var üstünde hangi tristör veya triac'ı kullanabilirim.(internetten aradım numaraları var ama ne voltajı yazıyor nede özelliği)
2-)24 vdc şebeke bağlama şemasını bulabilirmiyim?(ucunda röle veya bobin olacak devre)
bunlarla bu devreyi yapamazsam nasıl bir malzeme veya devre kullanmalıyım.
bu konuda bilgisi olan akadaşlarımızın yardımlarını bekliyorum.ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.