24V 3.5 A Su pompası için

Yönetici abim doğru diyorsun.Ben telefon açtım o arkadaş sordum dedim bunun üzerinde AC-AC yazıyor ama benim pompanın üzerinde DC yazıyor acaba çalışırmı dedim.Baan dediki onu bilmiyorum onu bir motor tamircisine sormak lazım dedi.Buda şunu gösteriyor ki televizyoncu arkadaş çokda konuya hakim değil.Günahınıda almayayım ama .Yoksa asla sizi rahatsız etmem.Saygılarımla.

Bence panik yapmayın TV tamircisi arkadaş ben ce sakince oturup düşünebilirse halledecektir sorunu. Ben ce Sıkboğaz yapmayın arkadaşınızı. Bilmem anlatabildimmi. Bana çok paniklemişsiniz gibi geldi.

Doğru valla.Çok teşekkür ediyorum değerli arkadaşım.herşey için saolun.hepinize saygı vede sevgilerimi sunuyorum.iyi geceler.

Kardeş TV tamircisi motordan anlamıyor olabilir ama Trafoyu götürürsen. Ölçerek çıkışının AC mi yoksa DC mi olduğunu kesin bilir. Eğer çıkış AC ise DC yapmayı oda bilir.
Eğer çıkış DC ise direk motora bağla + ve - yi ters bağlarsan motor yanmaz sadece ters döner bakarsın eğer tersse kabloların yerini değiştirirsin düz döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…