AD_EM Onursal Üye Onursal Üye Katılım 16 Eki 2007 Mesajlar 1,806 Puanları 281 22 Haz 2022 #31 novell35' Alıntı: 3x35+16 Alvinal Genişletmek için tıkla ... Gerilim düşümü hesabını yaparken kablonun endüktif reaktansını da dikkate aldınız mı? Yoksa sadece kablonun direncine göre mi hesap yaptınız?
novell35' Alıntı: 3x35+16 Alvinal Genişletmek için tıkla ... Gerilim düşümü hesabını yaparken kablonun endüktif reaktansını da dikkate aldınız mı? Yoksa sadece kablonun direncine göre mi hesap yaptınız?
Konu Sah novell35 Üye Katılım 17 Şub 2007 Mesajlar 530 Puanları 31 Yaş 40 23 Haz 2022 #32 AD_EM' Alıntı: Gerilim düşümü hesabını yaparken kablonun endüktif reaktansını da dikkate aldınız mı? Yoksa sadece kablonun direncine göre mi hesap yaptınız? Genişletmek için tıkla ... bu formülden yola çıktım. AL için öz iletkenlik 35 alındı
AD_EM' Alıntı: Gerilim düşümü hesabını yaparken kablonun endüktif reaktansını da dikkate aldınız mı? Yoksa sadece kablonun direncine göre mi hesap yaptınız? Genişletmek için tıkla ... bu formülden yola çıktım. AL için öz iletkenlik 35 alındı
BursaBülbülü Profesyonel Üye Katılım 2 Ağu 2021 Mesajlar 640 Puanları 281 Yaş 25 23 Haz 2022 #33 2.5 km mesafede kablo çekmeyi hiç duymadım. O mesafede adamlar OG direkler dikiyor AG direkler dikerek geliyor. Direk dikilerek mesafe kısaltılmaz mı ? Ben mi yanlış biliyorum ?
2.5 km mesafede kablo çekmeyi hiç duymadım. O mesafede adamlar OG direkler dikiyor AG direkler dikerek geliyor. Direk dikilerek mesafe kısaltılmaz mı ? Ben mi yanlış biliyorum ?
emodiyator Profesyonel Üye Katılım 13 Kas 2008 Mesajlar 2,983 Puanları 1,640 Konum BİTLİS 24 Haz 2022 #34 Under Ground' Alıntı: Gerilim düşümünde iletkenlik katsayısı 35 alınacak dikkat. Genişletmek için tıkla ... katsayılarda değişti aleminyum için 27 alınıyor artık novell35' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 88511 bu formülden yola çıktım. AL için öz iletkenlik 35 alındı Genişletmek için tıkla ... Elektrik mühendisleri odası (EMO) bakır için 44 aliminyum için 27 olarak güncelledi katsayıları bilginiz olsun
Under Ground' Alıntı: Gerilim düşümünde iletkenlik katsayısı 35 alınacak dikkat. Genişletmek için tıkla ... katsayılarda değişti aleminyum için 27 alınıyor artık novell35' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 88511 bu formülden yola çıktım. AL için öz iletkenlik 35 alındı Genişletmek için tıkla ... Elektrik mühendisleri odası (EMO) bakır için 44 aliminyum için 27 olarak güncelledi katsayıları bilginiz olsun
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,239 Puanları 2,556 Yaş 40 24 Haz 2022 #35 emodiyator' Alıntı: katsayılarda değişti aleminyum için 27 alınıyor artık Genişletmek için tıkla ... Bende o konuda tereddüde düştüm, nerden aklım da kaldıysa 27 kalmış. İnternette baktim 35 olarak gördüm. Herhalde yanlış aklımda kalmış diye düşündüm.
emodiyator' Alıntı: katsayılarda değişti aleminyum için 27 alınıyor artık Genişletmek için tıkla ... Bende o konuda tereddüde düştüm, nerden aklım da kaldıysa 27 kalmış. İnternette baktim 35 olarak gördüm. Herhalde yanlış aklımda kalmış diye düşündüm.
emodiyator Profesyonel Üye Katılım 13 Kas 2008 Mesajlar 2,983 Puanları 1,640 Konum BİTLİS 24 Haz 2022 #36 Under Ground' Alıntı: Bende o konuda tereddüde düştüm, nerden aklım da kaldıysa 27 kalmış. İnternette baktim 35 olarak gördüm. Herhalde yanlış aklımda kalmış diye düşündüm. Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyalar emo gerilim düşümü.pdf 981.7 KB · Görüntüleme: 11
Under Ground' Alıntı: Bende o konuda tereddüde düştüm, nerden aklım da kaldıysa 27 kalmış. İnternette baktim 35 olarak gördüm. Herhalde yanlış aklımda kalmış diye düşündüm. Genişletmek için tıkla ...
BursaBülbülü Profesyonel Üye Katılım 2 Ağu 2021 Mesajlar 640 Puanları 281 Yaş 25 24 Haz 2022 #37 emodiyator' Alıntı: katsayılarda değişti aleminyum için 27 alınıyor artık Elektrik mühendisleri odası (EMO) bakır için 44 aliminyum için 27 olarak güncelledi katsayıları bilginiz olsun Genişletmek için tıkla ... Bu kararı yeni mi aldı EMO? Yoksa alalı oldu mu baya?
emodiyator' Alıntı: katsayılarda değişti aleminyum için 27 alınıyor artık Elektrik mühendisleri odası (EMO) bakır için 44 aliminyum için 27 olarak güncelledi katsayıları bilginiz olsun Genişletmek için tıkla ... Bu kararı yeni mi aldı EMO? Yoksa alalı oldu mu baya?
emodiyator Profesyonel Üye Katılım 13 Kas 2008 Mesajlar 2,983 Puanları 1,640 Konum BİTLİS 24 Haz 2022 #38 NevzatEke' Alıntı: Bu kararı yeni mi aldı EMO? Yoksa alalı oldu mu baya? Genişletmek için tıkla ... İki yıldan fazla oldu sanırım eski hesap ile uzun mesafeler de yüzde 30 a varan hesap hataları oluşuyordu.
NevzatEke' Alıntı: Bu kararı yeni mi aldı EMO? Yoksa alalı oldu mu baya? Genişletmek için tıkla ... İki yıldan fazla oldu sanırım eski hesap ile uzun mesafeler de yüzde 30 a varan hesap hataları oluşuyordu.
BursaBülbülü Profesyonel Üye Katılım 2 Ağu 2021 Mesajlar 640 Puanları 281 Yaş 25 24 Haz 2022 #39 emodiyator' Alıntı: İki yıldan fazla oldu sanırım eski hesap ile uzun mesafeler de yüzde 30 a varan hesap hataları oluşuyordu. Genişletmek için tıkla ... Projelerde hala eski hesap kullanilmakta.
emodiyator' Alıntı: İki yıldan fazla oldu sanırım eski hesap ile uzun mesafeler de yüzde 30 a varan hesap hataları oluşuyordu. Genişletmek için tıkla ... Projelerde hala eski hesap kullanilmakta.
emodiyator Profesyonel Üye Katılım 13 Kas 2008 Mesajlar 2,983 Puanları 1,640 Konum BİTLİS 24 Haz 2022 #40 NevzatEke' Alıntı: Projelerde hala eski hesap kullanilmakta. Genişletmek için tıkla ... Kullanılması doğru olduğu anlamına mı gelir.
NevzatEke' Alıntı: Projelerde hala eski hesap kullanilmakta. Genişletmek için tıkla ... Kullanılması doğru olduğu anlamına mı gelir.