2B Orman Arazisi

yasinmak

Üye
Katılım
6 Ocak 2009
Mesajlar
64
Puanları
1
iyi günler; Yeni açılan dükkanızmıda ilk talebimi yaptım. İkinci bir müşterimde tadilatta olan evinin elektrik talebi için benden fikir almak istedi. Evinin 2B orman arazisinde oluşundan dolayı bende o anda bilgim olmadığını söyleyerek müşteriyi eliboş yollamak zorunda kaldım.

BEDAŞ'ı aradığımdan abonman servisinden çıkan adamın banamı bağırıyor yoksa başkasınamı bağırıyor anlamadığımdan dolayı beni azarlar gibi bişeyler söyledi. Neyse lafı uzatmadan şimdi bu 2B orman arazileri üzerinde bulunan tapusu olmayan evlere sayaç bağlamak için hangi aşamaları yapmamız gerekiyor.

Saygılarımla.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
2b arazisi köy sınırları içindeyse muhtardan mevcut binanın 2001 den önce yapıldıgına dair köy karar defterinden yazı cıkartacaksınız belediye sınırları icindeyse su abonmanlıgı varsa yeterli diye biliyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…