Ses kalitesi bugüne kadar yaptığımız class c amfilerden en az 5 kat daha süper diycem ama bunu dinlemeden size nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Özellikle bass tonlarda class d'nin mükemmel bir +'sı var.
Ses kalitesi bugüne kadar yaptığımız class c amfilerden en az 5 kat daha süper diycem ama bunu dinlemeden size nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Özellikle bass tonlarda class d'nin mükemmel bir +'sı var.
Ya hocam şimdi lambalı amfi bi efsane ona kesinlikle ses kalitesi olarak yaklaşamayız ama bu tamamen dijital bi amfi olduğu için, herhangi bi ısınan bi komponent yok dolasıyla verimlilik %90ın üzerinde. Basslar mükemmel, mesela bunu arabayla çalışacak gibi yapsak efsane bi mono anfi olur arabada cam falan kalmaz diye düşünüyorum.
Yıllar önce yapmış olduğum 2x100 RMS gücü olan bir anfi yüzünden askerliğim bitmeme riskine girmişti. O gün bugun yüksek wattlı anfilerden uzak durmuşumdur.
Montajı, kartlar kutu hepsi ben titiz bir çalışmanın eseriyim diye bağırıyor. Eminim 1 Khz de harmonik distorsiyon % 1 i geçmiyordur.