rockinn2009
Üye
Selam arkadaşlar masaüstü cnc yapacagım.. elektronik bilgim mevcut . mekaniktende anlarım . ama tasarıma karar veremedim basit birşey yapacagım . tavsiye etttiginiz cnc tasarımı veya şu malzemeden yap daha iyi olur dediğiniz birşey varsa yorum olarak atarsanız çok iyi olur..
şuan için sigma profilden yapmayı düşünüyorum 45x45 1 metre fiyatı 45 lira ... çok pahalı
MEKANİK PARÇALAR şase meydana çıkınca sipariş vereceğim.
AMA en önemlisi freze motoru .. hertz ve arelin modellerine baktım 0.75 kw olan modeller 300 350 lira arası değişiyor.. e inverteride katarsak oluyor 800 900 lira
o yüzden bana daha ucuz ve bunlar gibi yüksek devir dönebilen motor lazım..
el matkap motoru güçlü ama devir düşük
normal el gravür motoru da iş görmüyor
ebayde gördüğüm motor tam bana göre gibi ama kullanan varsa iyimidir kötümüdür bilemedim
video :
Mesela alttaki model 80 dolar .. bana bu tür motor lazım tr de satan bi site göremedim elinde olan veya bi yerlerde satıldıgını bilen varsa acil dönüş yaparsa sevinirim.. farklı önerilerede açığım..
EKSEN MOTORLARINI VE SÜRÜCÜLERİNİ TEMİN ETTİM ELİMDE.. 4 EKSEN KART HAZIRLANIYOR ODA GELECEK
şuan için sigma profilden yapmayı düşünüyorum 45x45 1 metre fiyatı 45 lira ... çok pahalı
MEKANİK PARÇALAR şase meydana çıkınca sipariş vereceğim.
AMA en önemlisi freze motoru .. hertz ve arelin modellerine baktım 0.75 kw olan modeller 300 350 lira arası değişiyor.. e inverteride katarsak oluyor 800 900 lira
o yüzden bana daha ucuz ve bunlar gibi yüksek devir dönebilen motor lazım..
el matkap motoru güçlü ama devir düşük
normal el gravür motoru da iş görmüyor
ebayde gördüğüm motor tam bana göre gibi ama kullanan varsa iyimidir kötümüdür bilemedim
video :
Mesela alttaki model 80 dolar .. bana bu tür motor lazım tr de satan bi site göremedim elinde olan veya bi yerlerde satıldıgını bilen varsa acil dönüş yaparsa sevinirim.. farklı önerilerede açığım..
EKSEN MOTORLARINI VE SÜRÜCÜLERİNİ TEMİN ETTİM ELİMDE.. 4 EKSEN KART HAZIRLANIYOR ODA GELECEK